مصاحبه اختصاصي شطرنج ايرانيان با پوريا دريني

تاریخ ثبت: 1392/02/02

مصاحبه اختصاصي شطرنج ايرانيان با پوريا دريني

به رنگ سفيد علاقه دارد(‌البته قبلا  به رنگ قرمز  علاقه داشته است!). اميد دارد تا روي قهرمان جهان شود . مهره مورد علاقه اش فيل بوده است( البته تا آنجايي که ذهن ما ياري مي کند). توصيه مي کند در امور زندگي به خدا توکل کنيد،  البته موفقيت هاي خودش را نيز مرهون لطف خدا مي داند. اکنون زندگي او در 64 خانه سياه و سفيد شطرنج  سپري مي شود. و اين اواخر به خاطر بازي هاي  متهورانه اش، او را پورياي بي باک خطاب مي کنند....

در پايان سال گذشته علاقمندان شطرنج در نظر سنجي انتخاب برترين شطرنجباز سال از سوي وب سايت شطرنج ايرانيان شرکت کردند و حدود نيمي از مخاطبين  او را  عليرغم اين که مقام سوم قهرماني کشور سال گذشته  را بدست آورده بود،‌بعنوان برترين شطرنجباز سال انتخاب کردند.

به همين دليل بي مناسبت نديديم که با استاد بزرگ شطرنج کشورمان که البته جدا از بحث فني از حيث اخلاقي نيز يک ورزشکار به تمام معناست مصاحبه اي ترتيب دهيم . هرچند بدليل شرکت وي در مسابقات آزاد دبي اين مصاحبه با تاخير انجام شد. ضمنا در اين جا فرصت را مغتنم شمرده و از مدير وب سايت شطرنجيان جناب آقاي غلامرضا خواجويي نژاد هم استاني پورياي عزيز نيز بدليل طرح  سوالات و تنظيم  متن مصاحبه، تشکر ويژه اي نماييم.

 

آقاي دريني با سلام و تبريک به مناسبت سال جديد و همچنين به خاطر انتخاب شما  از سوي مخاطبين به عنوان برترين شطرنجباز سال 1391 .

چطور به شطرنج علاقمند شديد و اگر امکان دارد يک مختصري از سير شطرنجيتان را براي  خوانندگان و کاربران سايت شطرنج ايرانيان عنوان کنيد.

 مسابقات آزاد نوجوانان دبی-1384

من از طريق پدرم به شطرنج علاقمند شدم . راستش  5.5 يا 6 سالم بود که پدرم که به فوتبال  علاقمند بود و بازي مي کرد ، متاسفانه از ناحيه زانو دچار مشکل شد و به اين ترتيب به شطرنج علاقمند شد و در حين اين که با دوستانشان بازي مي کرد، ‌زمينه اي هم شد تا من هم به شطرنج علاقمند شدم.  من 6 ماه توسط پدرم آموزش ديدم و بعد از آن در مسابقاتي که در سال 1376 يا 1377 در فرهنگسراي بهمن برگزار مي شد شرکت کردم و با کسب 6 امتياز از 7 ديدار به مقام اول مشترک آن مسابقات رسيدم. البته مربي هم نداشتم و تنها در حين اعزام ها بصورت مقطعي و در اردوهاي تيم ملي از مربي بهره مند مي شدم.

 راستش شايد براي خوانندگان وبسايت جالب باشه از يک استان محروم از نظر امکانات شطرنجي ، يک شطرنجباز موفق بيرون بياد به نام پوريا دريني . اصولا راز موفقيت شما چه بوده است ؟

اولاً لطف خدا و سپس تلاش هاي خودم و خانواده!

آيا موافقيد که بايد فدراسيون و نهادها و رسانه هاي شطرنجي، شطرنجباز برتر سال را به شکل حرفه اي انتخاب کنند؟ فکر ميکنيد که اين انتخاب اثرات مثبتي هم به همراه دارد يا خير؟

100٪فکر خوبيه با اين کار حس رقابت برانگيخته مي شود. کلاً با اين کار، يک فردي که زحمت کشيده شده از ديد عموم شناخته مي شود. اگر بشود از امسال اين کار صورت بگيرد بسيار خوب خواهد بود و فکر مي کنم ايده خوبيه.

پوريا دريني ( نفر دوم از راست)درالمپياد زير 16 سال سنگاپور - 1386

آقاي دريني متاسفانه يک مشکل عمده اي که در شطرنج کشورمان وجود دارد اين است که شطرنج کشور آنچنان سيستماتيک نيست.موافقيد يا خير؟ راهکارهاي پيشنهاديتان چيست؟

کاملاً ،‌ بله درست مي فرماييد. البته اين مسئله به دليل مشکلاتي از قبيل تحريم ها است و همچنين به اين دليل است که بودجه آن طور که بايد و شايد به فدراسيون شطرنج تزريق نمي شود.آقاي کامبوزيا دارند خيرخواهانه تلاش مي کنند و حتي از سرمايه خودشان براي شطرنج خرج مي کنند. متاسفانه مسئولين مربوط و نهاد ها حالا اسم نمي برم کدام نهادها ، از نظر مالي به شطرنج نمي رسند. ورزش تنها شده فوتبال و بس و بودجه کافي در اختيار فدراسيون نيست. فدراسيون هم  وقتي بودجه نداشته باشد نمي تواند مربي خارجي بياورد و اعزامی به مسابقات ندارد . اگر بودجه کافي وجود داشته باشد خوب مسئولين مي توانند اردوها و مسابقات تفکيک شده و خوبي را برگزار نمايند.

سوال ديگري هم که مطرح است اين است . آنچه که مشاهده مي شود اين است که بازيکنان برجسته کشورمان ( بخصوص استاد بزرگان ) برنامه ريزي خاصي براي مسابقات خود ندارند. آيا شما يک برنامه مدوني براي سال طرح ريزي مي کنيد يا خير؟

شايد حرف شما درست باشد و بقيه استادان تمرين و مسابقاتشان منظم نيست.  البته عامل اصلي اين مطلب اين است که من و بقيه اعضاي تيم ملي اسپانسر نداريم و از نظر مالي نمي توانيم تأمين باشيم. به اين ترتيب برنامه ريزي آنچناني هم نمي توانيم داشته باشيم. اگر من از اسپانسر خوبي بهره مند باشم خوب طبيعتاً برنامه ريزي خوبي براي مسابقات انجام مي دهم. چون اسپانسري وجود ندارد و استادان تأمين مالي نيستند باعث مي شود که رو به تدريس بياورند که البته اين مطلب خيلي به پیشرفت بازيکنان لطمه مي زند. البته خود من به شخصه سعي مي کنم که برنامه ريزي منظمي داشته باشم. همانطور  که مي دانيد امسال در تورنمنت دبي شرکت کردم که تورنمنت فوق العاده خوبي بود. سعي مي کنم حداقل روزي 6 ساعت تمرين داشته باشم که البته اين مسئله بستگي به تحصیلات دانشگاهیم هم دارد . با اين حال سعي مي کنم از اوقات فراغت براي تمرين استفاده کنم. همانطور که گفتم نداشتن اسپانسر مشکل عمده بازيکنان بزرگ کشورمان است.  اگر اسپانسر باشد و مشکل مالي وجود نداشته باشد، بازيکنان تيم ملي دستشان برای فعالیت باز است و بهتر مي توانند براي شرکت در مسابقات برنامه ريزي کنند.

در صورت برنامه ريزي، مسابقاتي که در آن شرکت مي کنيد به چه نحوي انتخاب مي کنيد؟  اين سوال را براي آن مي پرسم چون بعضاً مي بينيم استادان کشورمان مثلاً در مسابقه اي شرکت مي کنند که فاصله بسياري با نفرات دوم و.. جدول از حیث ریتینگ دارند.

بطور کلي من به شخصه سعي مي کنم در مسابقات سطح بالا شرکت کنم. مسابقات سطح بالايي مثل تورنمنت دبي که تعدادي از استاد بزرگان در آن جدول حضور داشته باشند و من بتوانم سطح بازي خودم را ارتقاء بدهم. البته مسابقاتی که بازيکنان هم تراز و يا بالاتر از خودم در آن حضور داشته باشند و استاد بزرگان بيشتر باشند. اين تورنمنت ها مي توانند تجربه خوبي باشند براي آينده تا بتوانم خودم را بخوبي محک بزنم. بعضي از مسابقات اصلاً ارزش حضور ندارد و تنها چيزي که به شما مي دهد يک عنوان قهرمانيه!

پوريا دريني مسابقه همزمان با 333 نفر در کرمان، اسفند 1390

آيا  يک استاد بزرگ نياز به مدير برنامه دارد يا خير يا به تنهايي مي تواند برنامه ريزي مسابقاتش را خودش به عهده بگيرد؟

از نظر من بله . بايد يک نفر هميشه در کنار شما باشد تا بتواند براي تعيين تاريخ مسابقات به شما کمک کند.با بازيکن همفکري کند و بتواند براي شرکت شما در مسابقات سطح بالا رايزني هاي لازم را انجام دهد. کلاً اگر يک نفر همراه و در کنار شما باشد تا راهنمايي هاي لازم را انجام بدهد بهتر است و تک نفره کار کردن سخت است. به نظر من هر استاد بزرگ با درجه بالاي 2500 اگر يک مدير برنامه داشته باشد ، ‌طبيعتاً براي او بهتر خواهد بود. اگر کسي بخواهد به تنهايي کارهايش را انجام بدهد کارش سخت تر خواهد بود و باعث مي شود انرژي زيادتري از او هدر برود. مدير برنامه همچنين  مي تواند در اموري از قبيل أخذ ويزا براي شرکت در مسابقات  و گذرنامه به او کمک کند.

 

در حال حاضر مربي شما چه کسي است؟

همانطور که گفتم مربي ندارم!؟

 

پس از راه يابي به تيم ملي و همچنين  کسب عنوان استاد بزرگي در سال گذشته برنامه شما چيست؟ آيا هدف خاصي را در ذهن ترسيم کرده ايد يا خير ؟

طبيعتاً بله. عنوان استاد بزرگي براي هرکسي تعريفي دارد. براي مثال بعضي فقط مي خواهند عنوان استاد بزرگي را یدک بکشند. همانطور که مي دانيد آخرين مرحله اي که يک شطرنجباز نايل به عنواني مي شود ، ‌استاد بزرگي است و پله اي است که بايد استارت اصلي را بزند و من سعي دارم پس از کسب اين عنوان به اهداف بالاتري از جمله قهرماني در آسيا و  حتی جهان برسم.

 

شما به تازگی ار تورنمنت دبی آمده اید و باید بگویم که عملکرد قابل قبولی در این مسابقات داشتید و البته به طور طبیعی مثل هر استادی یکسری ضعفهایی در بازیتان مشاهده می شود به طور مثال دست و پنجه نرم کردن با تنگی وقت و یا بیش از حد در بازی با حریفان بزرگ بی باکانه بازی می کنید و قربانیهای جسورانه ای در بازی شما دیده می شود آیا برنامه ای برای پوشش نقاط ضعف خود دارید تا حداقل نتیجه را در وضعیتهای متعادل بگیرید و اصولاً خودتان این نقاط ضعف را قبول دارید؟

والله بي باکانه  و فعال بازي کردن خودش يک نوع سبک است . اما تنگي وقت را خوب اشاره کرديد و من هر ازگاهي در تنگي وقت گرفتا ر مي شوم. البته در چهار دور پاياني مسابقات آزاد دبي در تنگي زمان افتادم ولي در دور هاي قبل از آن با حريفان پاياپاي جلو مي رفتم. البته عامل اصلي اين تنگي وقت بخصوص در سه دور پاياني خستگي بيش از حد بود که باعث مي شد من بيش از حد در بعضي حرکات آناليز کنم. يک عامل ديگر هم اين بود که تا دور هشتم خوب بازي کرده بودم و اين  امر فشار رواني زيادي بر من وارد کرد. همانطور که مي دانيد من با 6 نفر بالاي 2600 بازي کردم. متاسفانه ما در ايران تورنمنت خوب نداريم و حتي خود من در مسابقات آزاد بين المللي تجربه ام خيلي کم است. انشالله با شرکت در چند تورنمنت بين المللي اين مشکل را رفع مي کنم. بطور کلي عواملي که باعث شد تا من در آن چند بازي دچار تنگي زمان شوم حساسيت بيش از حد ، فشار روحي و رواني و تحليل قواي جسماني بود. البته من در هر تورنمنتي دچار مشکل تنگي وقت نمي شوم. اما آن نکته اي که در سوال خود گفتيد " يعني بي باکانه بازي کردن و قرباني هاي جسورانه،‌آن ديگر سبک من است و به مرور در اين امر پخته مي شوم و به نظر من نمي توان آن را ضعف قلمداد کرد."

مسابقات آزاد دبي - فروردين 1392

 برنامه بعدی شما دربعد شرکت در مسابقات چیست؟

مسابقات زون آسيا که در اردیبهشت ماه به اتفاق آقايان گليزاده و قائم مقامي در قطر شرکت خواهيم کرد.

 

مسابقات نامزدها را دنبال کردي ؟‌چه نکات آموزشي را براي شما به همراه داشت؟

طبيعتاً هيچ استاد بزرگي مسابقات رويارويي هاي قهرماني جهان  و يا مسابقاتي مثل مسابقات نامزدها را از دست نمي دهد. اين مسابقات نکات زيادي را براي من بهمراه داشت بخصوص در مرحله گشايش ها که چيز هاي زيادي ياد گرفتم. البته مسائل و نکات شطرنجي فراواني را هم هر بازيکن در جريان بازي از بازي هاي سطح بالا مي آموزد.

 

در خصوص قهرماني "مگنوس"حرفي داريد؟ بنطر شما فاتح ديدار "کارلسن"و "آناند"کيست؟

البته باید بگویم فتح اين تورنمنت واقعا حق "کارلسن"بود. درست است که او بازي آخر را باخت. به نظر من "کارلسن"فاتح رقابت رويارويي قهرماني جهان در نوامبر امسال خواهد بود. "آناند"انرژي و خلاقيت "کارلسن"را ندارد.

 

حرف پاياني!

حرف خاصي نيست فقط جا دارد تا اين جا از آقاي مهندس کامبوزيا رئيس فدراسيون شطرنج هم تشکر کنم که با وجود مشکلات فراواني که فدراسيون دارد و با وجود اين که اعزام بازيکنان به مسابقات آسيايي و جهاني وظيفه فدراسيون مي باشد باز با اين حال تلاش هاي  بي وقفه خودشان را انجام مي دهند.

ضمنا جا دارد تا در اين جا از کليه دوستان،‌علاقمندان و کساني که به نوعي بنده را پس از کسب عنوان استاد بزرگي  در سال گذشته وموفقيت در مسابقات آزاد دبي در سال جاري از طريق تلفن، ايميل و پيام کوتاه سايت هاي آچمز و شطرنجيان و ...مورد لطف خود قرار دادند تشکر ويژه اي بکنم.

همچنين از شما و آقا ي خواجويي بدليل پيگيري و پوشش اخبار شطرنج و انعکاس حرف هاي قهرمانان شطرنج و فعاليت آن ها  تشکر مي کنم.

 

از اين که وقت خودتان را در اختيار علاقمندان قرار داديد بسيار ممنون و سپاسگزاريم!

 

نقل از سایت شطرنج ایرانیان
 

نظرات

نام

ایمیل   (نمایش داده نخواهد شد)
نظر

حامیان


قهرمانان
  • قهرمانان جهانی - اسیائی و کشوری
    قهرمانان جهانی - اسیائی و کشوری

  • استاد بزرگ شاهین لرپری زنگنه
    استاد بزرگ شاهین لرپری زنگنه
    قهرمان لیگ برتر باشگاهای کشوربه همراه تیم سایپا وکسب مقام اول (میز3) در سال 1398
    کسب عنوان برترین بازیکن جوان آسیا از سوی فدراسیون شطرنج آسیا (2016)
    شرکت در مرحله نیمه نهایی مسابقات قهرمانی کشور وراه یابی به فینال مسابقات در سال 1396
    نایب قهرمانی لیگ برتر باشگاهای کشوربه همراه تیم ذوب آهن وکسب مقام اول (میز1) در سال 1395
    کسب اخرین نورم استاد بزرگی در مسابقات المپیادجهانی به همراه تیم ملی بزرگسالان
    کسب مقام سوم قهرمانی جهان در رده سنی زیر 18 سال -2016
    کسب مدال طلای تیمی قهرمانی جهان در المپیاد زیر 16 سال 2015 - مغولستان
    کسب عنوان قهرمانی اسیا در رده سنی زیر 16 سال - 2015(کره جنوبی)
    کسب مقام دوم مشترک اوپن گرجستان 2015
    کسب اولین نورم استادبزرگی در تیرماه 94 (بلغارستان)
    کسب عنوان استادی بین المللی در فروردین 94(تایلند)
    کسب عنوان سومی تیمی مسابقات المپیاد جهانی 2014 مجارستان
    قهرمان اسیا در رده سنی زیر 16 سال -2014- هند
    کسب مدال تیمی مسابقا بین المللی قونیه ترکیه 2014
    کسب مدال برنز تیمی مسابقا بین المللی قونیه ترکیه 2013
    مقام دومی قهرمانی اسیا - رده سنی زیر 14 سال - ایران 2013
    مقام دوم تيمي و كسب مدال نقره ميز 5 در المپياد جهاني زير 16 سال (تركيه - 2012)
    مقام اول تیمی مسابقات قونیه - ترکیه 2012
    قهرمان اسیا در رده سنی زیر 14 سال سريلانكا و کسب مدال تیمی زیر 14 سال
    کسب مدال نقره تیمی سریع زیر 14 سال سریلانکا 2012
    مقام چهارم (مشترک با سوم ) جهان زیر 12 سال برزیل 2011
    قهرمان اسيا زير 12 سال فیلیپین 2011
    مقام ششم جهان زیر 12 سال 2010 یونان
    مقام هفتم جهان زیر 10 سال ترکیه 2009
    قهرمان اسيا زیر 10 سال 2009 هند و همچنین طلای تیمی زیر 10 سال
    مقام اول كشور در رده سني زير 12 سال
    مقام چهارم مسابقات زیر 14 سال قهرمانی جهان 2011
    قهرمان کشوردر سال 90-1389
    کسب مدال طلای asean ویتنام 2009 و اخذ عنوان استادی فیده
    کسب مدال تیمی زیر 10 سال - ویتنام 2008

  • استاد بین المللی  نیما جوانبخت
    استاد بین المللی نیما جوانبخت
    کسب مقام سوم اسیا در رده سنی زیر 20 سال - 2015 قرقیزستان
    کسب مقام قهرمانی کشور در رده سنی زیر 20 سال - 1394
    کسب مقام دومی مسابقات سریع و چهارمی متعارف قهرمانی اسیا - رده سنی زیر 18 سال -ایران 2013
    كسب مقام دوم تيمي در مسابقات المپياد جهاني زير 16 سال (استانبول 2012)
    مقام چهارم زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام اول اسيا در مسابقات سريع و بليتس زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام دوم تيمي زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام ششم مسابقات قهرمانی جهان در رده سنی زیر 16 سال 2011
    قهرمان جشنواره سراسری کشور در سال 90
    مدال نقره زیر 16 سال اسیا فیلیپین 2011
    نفر سوم مسابقات قهرمانی کشور در رده سنی زیر 16 سال
    مدال برنز تیمی المپیاد جهانی2011 - مدال طلای انفرادی المپیاد جهانی 2011
    مدال طلای تیمی مسابقات ازاد ترکیه 2011

  • استاد فیده انوشا مهدیان
    استاد فیده انوشا مهدیان
    نائب قهرمان مسابقات برق آسا زون غرب آسیا رده زیر 20 سال 2022 - قرقیزستان
    مقام سوم مسابقات المپیاد جهانی گروه B سال 2022 - هند
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1400 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - کرمانشاه
    مقام سوم مسابقات جوانان آسیا رده زیر 20 سال 2021 - کسب دومین نورم استادی بین المللی - سریلانکا
    قهرمان تیمی(تیم سایپا تهران)مسابقات لیگ برتر کشور 1398 - تهران
    مقام سوم مسابقات نوجوانان جهان رده زیر 16 سال 2019 - هند
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1398 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - رشت
    مقام سوم مسابقات زون 3/1 بانوان آسیا سال 2019 - کسب اولین نورم استادی بین المللی - اردن
    نائب قهرمان تیمی(تیم ذوب آهن اصفهان) لیگ برتر کشور 1397 - تهران
    قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1397 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - گرگان
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 16 سال 1397 - قزوین
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1397 - زنجان
    مقام سوم تیمی مسابقات المپیاد جهانی شطرنج رده زیر 16 سال 2018 - هند
    قهرمان میز بانوان(تیم ذوب آهن اصفهان)مسابقات لیگ برتر کشور 1396 - رشت
    نائب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1396 - گرگان
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 16 سال 1396 - ساری
    نائب قهرمان مسابقات قهرمانی سریع آسیا رده زیر 20 سال 1396 - شیراز
    نائب قهرمان تیمی(تیم ذوب آهن اصفهان)مسابقات لیگ برتر کشور 1395 - تهران
    نایب قهرمان مراحل اول و دوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 14 سال 1395 - سمنان
    نایب قهرمان مرحله اول مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1395 - یزد
    مقام سوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 14 سال 1394 - قزوین
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1394 - ماهشهر
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 12 سال 1393 - ساری
    مقام سوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 12 سال 1392 - قزوین

  • هستی خسروی
    هستی خسروی
    مقام دوم رده سنی زیر 10 سال1396
    کسب عنوان سومی قهرمانی جهان در رده سنی زیر 8 سال -216
    قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال دختران - 1394
    نایب قهرمان رده سنی زیر 6 سال جشنواره کشور - 1392

  • محمد صادق نادری
    محمد صادق نادری
    قهرمان مسابقات اماتوزی اسیا- اصفهان 2016
    نایب قهرمان رده سنی زیر 14 سال پسران - 1394

  • محسن ترکان
    محسن ترکان
    نایب قهرمان مسابقات اماتوری اسیا- اصفهان 2016
  • امیرحسین بادکوبی
    امیرحسین بادکوبی
    کسب مقام سوم رده سنی زیر 14 سال کشور در سال 1391
    كسب مقام اول اوپن زنده ياد دكتر نوابي (كرمان -1391)
    نایب قهرمان مسابقات زیر 20 سال کشور در سال 1391
    مقام سوم در رده سنی زیر 12 سال در سال 90-1389

  • علیرضا آقائی
    علیرضا آقائی
    کسب مقام سوم رده سنی زیر 18 سال کشور در سال 1391
    مقام دوم تيمي زير 16 سال اسيا(سريلانكا2012)
    نفر دوم مسابقات قهرمانی کشور در رده سنی زیر 16 سال در سال 90-1389
    تکرار مقام دوم رده سنی زیر 16 سال کشور - سال 91-1390

  • فراز قلعه دار
    فراز قلعه دار
    نايب قهرمان اوپن زنده ياد دكتر نوابي (كرمان - 1391)
    قهرمان کشور در سال 1390 (رده سنی زیر 20سال)

  • استاد فيده پرنيان عباسي
    استاد فيده پرنيان عباسي
    کسب مقام سوم رده سنی زیر 12 سال کشور در سال 1391
    کسب مقام اول مشترک و عنوان استادي فيده مسابقات اسه ان در مسابقات اسه ان 2012
    مقام دوم قهرمانی کشور در رده زیر 10سال- سال 90-1389

  • رامیلا واگوهیان
    رامیلا واگوهیان
    مقام سوم زیر 18 سال 1396
    کسب مقام سوم بازیهای سریع مدارس اسیا در رده سنی زیر 15 سال دختران - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 20 سال دختران - 1394
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 18 سال - 1393
    مقام سوم قهرمانی کشور - رده سنی زیر 14 سال - 1392
    مقام دوم زیر 8سال کشور در سال 1388

  • اشکان ازلی
    اشکان ازلی
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 16 سال(1392) و راهیابی به مسابقات قهرمانی اسیا(2014)
  • طناز ازلی
    طناز ازلی
    مقام سوم مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1397 و عضویت در تیم ملی کشور
    نائب قهرمان کشور در رده سنی زیر 18 سال 1397
    مقام دوم مسابقات آسیایی رده سنی زیر 16 سال 2017
    مقام سوم سریع قهرمانی آسیا رده سنی زیر 16 سال 2017
    قهرمان کشور دررده سنی زیر16سال دختران 1395
    نایب قهرمان رده سنی زیر 15 سال دختران مدارس اسیا و کسب عنوان wcm - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 14 سال - 1393

  • فاطمه مشهدی
    فاطمه مشهدی
    مقام اول کشور در رده سنی زیر 12 سال - 1398
    کسب مقام سوم زیر 12 سال کشور درسال 1397
    مقام سوم رده سنی زیر 10 سال 1396
    کسب عنوان دومی مسابقات سریع مدارس اسیا در رده سنی زیر 9 سال دختران - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال دختران - 1394
    قهرمان کشور در جشنواره کشوری رده سنی زیر 6 سال - تهران - 1392

  • کیارش نجفی
    کیارش نجفی
    1390- مقام سوم تیمی دانش اموزان اسیا2011
    قهرمان استات اصفهان در رده سنی زیر 16 سال - 1394

  • خشایار رجبی
    خشایار رجبی
    مقام سوم تیمی دانش اموزان اسیا - 2011
  • امید کریمی
    امید کریمی
    دارنده مدال برنز قهرمانی کشور کم بینایان و نابینایان - 1395 رامسر
  • عسل کاظم زاده
    عسل کاظم زاده
    کسب عنوان بهترین بازیکن ریتینگ دار زیر 1900 بانوان اماتوری اسیا- اصفهان 2016
    قهرمان استان در رده سنی زیر 12 سال - 1393
    راهیابی به فینال قهرمانی کشور بانوان (انتخابی تیم ملی بزرگسالان)1393
    قهرمان استان در رده سني زير 10 سال دختران -1391
    قهرمان استان در رده سنی زیر 20 سال دختران - سال 1390
    مقام هفتم رده سنی زیر 10 سال کشور - سال 91-1390
    مقام چهارم مسابقات قهرمانی کشور رده سنی زیر 8 سال 90-1389

  • ایدا عباسی
    ایدا عباسی
    نفر چهارم کشور در رده سنی زیر 10 سال 91-1390 و قهرمان استان در رده سنی زیر 10 سال دختران
    نفر چهارم کشور در رده سنی زیر 10 سال 91-1390
    قهرمان استان در رده سنی زیر 10 سال دختران

  • مسعود ایرانپور
    مسعود ایرانپور
    بهترین بازیکن با ریتینگ زیر 1800 مسابقات اماتوری اسیا- اصفهان 2016
  • علی کدخدائی
    علی کدخدائی
    بهترین بازیکن با ریتینگ زیر 2000 مسابقات اماتوری اسیا- اصفهان 2016
  • محمد جواد نادری
    محمد جواد نادری
    بهترین بازیکن بدون ریتینگ مسابقات اماتوری اسیا- اصفهان 2016
  • نگین ماجد
    نگین ماجد
    کسب عنوان بهترین بازیکن با ریتینگ زیر 1700 مسابقات اماتوری بانوان اسیا-اصفهان 2016
  • آرش جعفری قورتانی
    آرش جعفری قورتانی
    قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال - 1398
    قهرمان زیر 6 سال پسران در سال 1395

  • آرین اعتمادی
    آرین اعتمادی
    مدال برنز زیر 14 سال کشور - 1398
    قهرمان زیر 10 سال پسران استان در سال 1395

  • مائده یوسفیان
    مائده یوسفیان
    مدال برنز زیر 10 سال کشور - 1398
  • شایان ایمن
    شایان ایمن
    قهرمان استان زیر 10 سال 1396
    نایب قهرمان استان زیر 12 سال 1397
    قهرمان استان زیر 12 سال 1398
    نایب قهرمان کشور زیر 14 سال 1399
    نایب قهرمان اسیا زیر14 سال 2021