اسرار استاد بزرگی : چگونه شطرنج را یاد بگیریم

تاریخ ثبت مقاله: 1391/10/09

اسرار استاد بزرگی

چگونه شطرنج را یاد بگیریم

از استاد بزرگ ایگور اسمیرنف

ترجمه از : خانم رینا فقیه



همه بازیکنان شطرنج را یاد می گیرند، اما برخی از بازیکنان بسیار بهتر از دیگران بازی را یاد می گیرند. ؟ این بدان معنی است که یادگیری بسیاری از بازیکنان غیر موثر است. در این درس من شما را از اسرار آموزش استاد بزرگی آگاه می کنم.
اجازه بدهید برخی از ایده های اصلی در مورد بهبود شطرنج را مرور کنیم. اول، باید آموزش های شما  به طور عمده بر اساس بهبود سیستم تفکر و  نه بر پایه  انباشت "بی معنی" دانش باشد .

این موضوع متشکل از مراحل فکر کردن در طول بازی است، اول من در مورداین حرکت فکر می کنم، دوم راجع به حرکت دیگر و به همین ترتیب. در درس "چگونه بازی کنیم" من به شما برخی از اطلاعات اساسی  در مورد روش صحیح تفکردادم . اینک زمان تمرین آن است .
به منظور بهبود سیستم تفکر شما بایستی بر  روی کیفیت آموزش های خود تمرکز کنید، نه بر کمیت دانش جدید .
من این ایده ها را  قبلاَ به شما گفته ام.  حال ما کار را  با اطلاعات جدید آغاز می کنیم.
آموزش شطرنج شامل :
- بهبود درک عمومی خود از  بازی شطرنج؛
- کسب دانش واقعی  ( موضوعات علمی{ثابت} شطرنج درباره شروع بازی و پوزیسیونهای آخر بازی ).
درک کلی به شما% 90- 80  قدرت  بازی را در شطرنج می دهد . این بدان معنی است که شما باید % 90-80 از زمان آموزش را بر درک کلی و % 20- 10 را بر دانش واقعی صرف کنید. به طور معمول مبتدیان برعکس عمل می کنند  و % 90-80 از وقت خود را صرف یادگیری واریانتهای  تئوری می کنند.
اجازه دهید  این سوال مهم "چگونه درک خود را از شطرنج بالا ببریم ؟" را مورد بحث و بررسی قرار دهیم.
2 راه اصلی آموزش وجود دارد: تجزیه و تحلیل و انجام بازی های آموزشی.
چگونه بازیها را  تجزیه و تحلیل کرده و کتابها را طوری بخوانیم که موثر واقع شوند   
توصیه اول یادگیری فعال است. یعنی شما همیشه خودتان فکر می کنید و سعی می کنید بهترین حرکات را بیابید . یادگیری غیر فعال آن است که فقط یک کتاب شطرنج بخوانید. علم روانشناسی می گوید که با استفاده از شیوه یادگیری غیرفعال  شما کمتر از% 10 اطلاعات جدید را دریافت کنید. آیا نمی خواهید یادگیری هایتان تاثیر و کارایی بیشتری داشته باشد؟

سازماندهی یادگیری فعال بر روی یک کامپیوتر بسیار آسان است . به عنوان مثال، در برنامه شطرنجchessBase ، شما می توانید بازیرا که می خواهید تجزیه و تحلیل کنید باز کرده و سپس پنجره ثبت حرکات را ببندید . حالا شما می توانید با فلش های صفحه کلید حرکت کرده و متن این بازی را نمی بینید.
شما باید همان روش را در استفاده از کتاب به کار برید . به عنوان مثال، شما می توانید حرکات بازی را با یک تکه کاغذ بپوشانید و سعی کنید آنها را حدس بزنید.
باز هم، من می گویم که شما باید همیشه در تلاش برای بهبود روند تفکر خود باشید. بنابراین در ابتدا شما باید خودتان در مورد پوزیسیون با استفاده از سیستم تفکر خودتان فکر کنید. سپس شما می توانید در متن بازی نگاه کنید و حرکت خود را با حرکت یک بازیکن  قوی مقایسه کنید . اگر شما موفق نشدید که حرکت را حدس بزنید  باید  عمیقا پوزیسیون را تجزیه و تحلیل کرده و تشخیص دهید که چرا برایتان دشوار بوده است  . سپس نتیجه گیری کلی کرده و آن را به یاد داشته باشید .

لازم است که شما به روشنی هر حرکتی از بازی را که در حال بررسی آن هستید درک کنید.تجزیه و تحلیل عمیق یک بازی برای من معمولا چند روز طول می کشد. من می دانم که بسیاری از مبتدیان 30 دقیقه زمان را صرف این موضوع می کنند. چنین تحلیل سطحی هیچ چیزی عاید بازیکن نمی کند.
هنگامی که تجزیه و تحلیل شما به پایان رسید ، پیشنهاد می کنم تمام نتیجه گیریهای خود را بنویسید.این کار به شما  کمک می کند که آنها را به وضوح تشخیص داده ،بهتر به یاد داشته و در آینده به راحتی بتوانید آنها را تکرار کنید .
پس از این کار لازم است تا شما در عمل از ایده های جدید استفاده کنید. تلفیق تئوری با تمرینات عملی باعث می شود تا آموزش بسیار موثرتر واقع شود. توصیه دیگر این است که شما باید بدانید که دقیقا به دنبال یادگیری چه چیزی در بازی های آموزشی هستید.
شما باید بازی ها ی آموزشی را  در برابر کامپیوتر و یا در مقابل افراد دیگر بازی کنید. این بازیهای آموزشی باید با زمان طولانی همراه باشد. در بازی بلیتس ،شما زمانی ندارید که به طور جدی در مورد پوزیسیون فکر کنید . پس بازی بلیتس هیچ فرصتی برای تست سیستم تفکرتان به شما نمی دهد.
پس از بازی، شما باید بازی را با کامپیوتر تجزیه و تحلیل کنید. انجام این کار به درک حرکاتی که در آن اشتباه کرده اید کمک می کند. سپس شما باید در مورد علت این اشتباهات فکر کرده وسیستم تفکر خود را بهتر کنید .
در اینجا چند توصیه وجود دارد . بسیاری از مردم دوست دارند برنامه های کامپیوتری را باز کرده و ببینند که برنامه چه  خطی را توصیه می کند. این نوع  یادگیری غیر فعال است . همانطور که قبلا گفتم اگر شما از مغزتان استفاده نکنید ،نمی توانید انتظار هیچگونه پیشرفتی را داشته باشید. این بدان معنی نیست که شما باید از کامپیوتر استفاده نکنید. شما فقط نباید فراموش کنید که اول خودتان فکر کنید.
یکی از مهمترین توصیه ها تمرکز بر روی یک موضوع واحد است. از نظر روانشناسی ثابت شده است که به منظور ایجاد یک عادت جدید،لازم است  که هر روز آن کار را تا حدود  23 روز انجام دهد، پس از آن مهارت  به صورت خودکار در می آید . این شامل عادت  تفکر نیز هست! برای به دست آوردن مهارت های جدید شما باید مدت زمانی توجه خود را بر یک موضوع معطوف کنید. می دانم که بسیاری از بازیکنان سعی دارند بسیاری چیزها را در زمان واحد بیاموزند. به عنوان مثال، آنها سعی می کنند شروع ، وسط و آخر بازی را به طور موازی بیاموزند. اما در پایان، دانش آنان از هر مرحله بازی ضعیف است.
اول از همه شما  باید دانش اساسی شطرنج  را بیاموزید. من قبلا در این مورد صحبت کرده ام و در حال حاضر می خواهم بیشتر توضیح دهم. توصیه من به  مرور چندباره دروس قبلیو به یاد داشتن تمامی ایده هاست. همچنین شما می توانید ایده های اصلی  استراتژی را در کتابهای  بازیکنان معروف  گذشته پیدا کنید: لاسکر، کاپابلانکا، آلخین،رتی،نیمزویچ،باتوینیک و غیره .کتابهای جدید شامل بسیاری از تجزیه و تحلیل های کامپیوتری است که واقعا کمکی نمی کنند.
اجازه دهید در مورد شاخه های یک  شروع بازی بحث کنیم. چگونه شروع بازی خوبی برای شما پبدا کنیم؟ در ابتدا من می خواهم این مطلب را تکرار کنم که ابن مسئله نباید دغدغه اصلی مبتدیان یوده و نباید زمان زیادی را صرف آن کنند.
معیار اصلی انتخاب شروع بازی این است که آن شروع بازی باید پیرو درک شما از بازی شطرنج باشد. پس شما باید شروع به استفاده از سیستم تفکر خود از اولین حرکت کرده و یک شاخه درگشایش نباید سیستم تفکر را به هم بریزد.

به عنوان مثال، شما در مورد شروع بازی.g3) 1)چه فکر می کنید؟ من امیدوارم  شما اینک درک کنید که با توجه به اصل مهره با کمترین فعالیت، ما باید اول اسب را گسترش دهیم و با توجه به اصل مرکز لازم است که به طور عمده به کنترل مرکز بپردازیم. بنابراین حرکت .g3) 1 ) برخلاف این اصول بوده و شما نباید از آن استفاده کنید. مثال دیگر:1.e4-e5  2.Nc3  .ما می دانیم که یکی از اصول اصلی بازی شطرنج - اصل حمله است. بنابر این حرکت  .Nf32 باید بهتر از حرکت Nc3.2 باشد . بسیاری از چنین خطوط مشکوکی در شروع بازی  وجود دارند.

همچنین واریانتهای گشایشی شما، باید در تشخیص سبک بازیتان کمک کند. یکی از توصیه های آسان و موثر  پیدا کردن  استاد بزرگی است، که سبک بازی او را بیشتر دوست دارید و سپس کپی کردن شاخه های گشایشی اوست.

بازیکنان قوی، زیاد تمرین کرده اند  و بسیاری از شروع بازی ها را در طول شطرنج حرفه ای خود آزموده اند . در نهایت، آنها بهترین شاخه ها را  با توجه به سبک بازی خود یافته اند . حال شما می توانید به این مرد بگویید "متشکرم " و شروع به استفاده از گشایشهای او کنید ! :)
آخرین توصیه ای که می خواهم در مورد آن بحث کنم تجزیه و تحلیل بازی های خود تان است.
همانطور که قبلا گفتم، ایده اصلی هر گونه آموزشی بهبود روند تفکر شماست. برای تجزیه و تحلیل سیستم تفکرتان باید بازی های خود را تجزیه و تحلیل کنید به همین دلیل این امر اهمیت دارد .
گری کاسپاروف بارها  گفته است که تجزیه و تحلیل بازی هایش یکی از بخش های آموزش او در طول زندگی حرفه ای اش  بوده است.
من پیشنهاد می کنم شما دوباره درس "چگونگی آماده شدن برای بازی(نحوه تدارک)" را مرورکنید .در این درس من به شما طرحی برای تجزیه و تحلیل یک بازیکن شطرنج دادم. شما می توانید از آن درس نه تنها برای تجزیه و تحلیل حریفان خود بلکه برای تجزیه و تحلیل بازی خودتان استفاده کنید. من مطمئن هستم شما پس از این کار بسیار شگفت زده خواهید شد. و اینکار اطلاعات مفید زیادی به شما می دهد ، که شما از آن اطلاعات می توانید برای بهبود خودتان استفاده کنید .

توصیه می کنم هنگام تجزیه و تحلیل بازی های خود ، در مورد اشتباهات با علامت سوال نظر دهید و برای این پوزیسیونها دیاگرام (وضعیتی که اشتباه کرده اید) را وارد کنید. در آینده می توانید از این طریق تمام بازی های خود را مرور کرده و به راحتی متوجه اشتباهات معمول خود شوید.
راه بسیار آسان برای یافتن  نقاط قوت و ضعف خود ، ایجاد 2 پایگاه داده ای است : یکی فایل بازیهایی را که باخته اید و دیگری فایل بازیهایی را که برده اید . با دنبال کردن این بازیها شما درخواهید یافت که در چه نوع پوزیسیونهایی خوب بازی کرده و در چه پوزیسیوهایی مشکل دارید .
یکی دیگر از توصیه هایی که کاملا شناخته شده است، اما بسیاری از بازیکنان ، به خاطر دست کم گرفتن تاثیرش؛ آن را نادیده می گیرند.

منظورم توجه و نگه داشتن زمان است. زمان واقعا مهم است ! گاهی از اینکه در برخی پوزیسیون ها چقدر طولانی  فکر می کنید بسیار شگفت زده خواهید شد . این مسئله مشکلات شما را بخوبی نشان می دهد .زمانی که توانستید پوزیسیونهایی را که در آنها وقت زیادی صرف کرده اید بیابید ، به راحتی متوجه نقاط ضعف خود خواهید شد!
این تمام اطلاعاتی بود که من می خواستم درمورد این موضوع به شما بگویم. همچنین این آخرین درس از این دوره (رموز استاد بزرگی)است. بدیهی است که این دوره شامل همه اطلاعات در مورد شطرنج نیست – این امری غیر ممکن است. اما این دوره  به شما کمک می کند تا در مسیر درست قدم بردارید. اگر شما توصیه های مرا دنبال کنید، یادگیری شما موثر خواهد بود، بازی شما قوی و پیشرفت شما بسیار سریع خواهد بود.
با تشکر از توجه شما! امیدوارم که شما روزی یک استاد بزرگ شوید!

نقل از سایت هیات شطرنج استان تهران

نظرات

نام

ایمیل   (نمایش داده نخواهد شد)
نظر

حامیان


قهرمانان
  • قهرمانان جهانی - اسیائی و کشوری
    قهرمانان جهانی - اسیائی و کشوری

  • استاد بزرگ شاهین لرپری زنگنه
    استاد بزرگ شاهین لرپری زنگنه
    قهرمان لیگ برتر باشگاهای کشوربه همراه تیم سایپا وکسب مقام اول (میز3) در سال 1398
    کسب عنوان برترین بازیکن جوان آسیا از سوی فدراسیون شطرنج آسیا (2016)
    شرکت در مرحله نیمه نهایی مسابقات قهرمانی کشور وراه یابی به فینال مسابقات در سال 1396
    نایب قهرمانی لیگ برتر باشگاهای کشوربه همراه تیم ذوب آهن وکسب مقام اول (میز1) در سال 1395
    کسب اخرین نورم استاد بزرگی در مسابقات المپیادجهانی به همراه تیم ملی بزرگسالان
    کسب مقام سوم قهرمانی جهان در رده سنی زیر 18 سال -2016
    کسب مدال طلای تیمی قهرمانی جهان در المپیاد زیر 16 سال 2015 - مغولستان
    کسب عنوان قهرمانی اسیا در رده سنی زیر 16 سال - 2015(کره جنوبی)
    کسب مقام دوم مشترک اوپن گرجستان 2015
    کسب اولین نورم استادبزرگی در تیرماه 94 (بلغارستان)
    کسب عنوان استادی بین المللی در فروردین 94(تایلند)
    کسب عنوان سومی تیمی مسابقات المپیاد جهانی 2014 مجارستان
    قهرمان اسیا در رده سنی زیر 16 سال -2014- هند
    کسب مدال تیمی مسابقا بین المللی قونیه ترکیه 2014
    کسب مدال برنز تیمی مسابقا بین المللی قونیه ترکیه 2013
    مقام دومی قهرمانی اسیا - رده سنی زیر 14 سال - ایران 2013
    مقام دوم تيمي و كسب مدال نقره ميز 5 در المپياد جهاني زير 16 سال (تركيه - 2012)
    مقام اول تیمی مسابقات قونیه - ترکیه 2012
    قهرمان اسیا در رده سنی زیر 14 سال سريلانكا و کسب مدال تیمی زیر 14 سال
    کسب مدال نقره تیمی سریع زیر 14 سال سریلانکا 2012
    مقام چهارم (مشترک با سوم ) جهان زیر 12 سال برزیل 2011
    قهرمان اسيا زير 12 سال فیلیپین 2011
    مقام ششم جهان زیر 12 سال 2010 یونان
    مقام هفتم جهان زیر 10 سال ترکیه 2009
    قهرمان اسيا زیر 10 سال 2009 هند و همچنین طلای تیمی زیر 10 سال
    مقام اول كشور در رده سني زير 12 سال
    مقام چهارم مسابقات زیر 14 سال قهرمانی جهان 2011
    قهرمان کشوردر سال 90-1389
    کسب مدال طلای asean ویتنام 2009 و اخذ عنوان استادی فیده
    کسب مدال تیمی زیر 10 سال - ویتنام 2008

  • استاد بین المللی  نیما جوانبخت
    استاد بین المللی نیما جوانبخت
    کسب مقام سوم اسیا در رده سنی زیر 20 سال - 2015 قرقیزستان
    کسب مقام قهرمانی کشور در رده سنی زیر 20 سال - 1394
    کسب مقام دومی مسابقات سریع و چهارمی متعارف قهرمانی اسیا - رده سنی زیر 18 سال -ایران 2013
    كسب مقام دوم تيمي در مسابقات المپياد جهاني زير 16 سال (استانبول 2012)
    مقام چهارم زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام اول اسيا در مسابقات سريع و بليتس زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام دوم تيمي زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام ششم مسابقات قهرمانی جهان در رده سنی زیر 16 سال 2011
    قهرمان جشنواره سراسری کشور در سال 90
    مدال نقره زیر 16 سال اسیا فیلیپین 2011
    نفر سوم مسابقات قهرمانی کشور در رده سنی زیر 16 سال
    مدال برنز تیمی المپیاد جهانی2011 - مدال طلای انفرادی المپیاد جهانی 2011
    مدال طلای تیمی مسابقات ازاد ترکیه 2011

  • استاد فیده انوشا مهدیان
    استاد فیده انوشا مهدیان
    نائب قهرمان مسابقات برق آسا زون غرب آسیا رده زیر 20 سال 2022 - قرقیزستان
    مقام سوم مسابقات المپیاد جهانی گروه B سال 2022 - هند
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1400 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - کرمانشاه
    مقام سوم مسابقات جوانان آسیا رده زیر 20 سال 2021 - کسب دومین نورم استادی بین المللی - سریلانکا
    قهرمان تیمی(تیم سایپا تهران)مسابقات لیگ برتر کشور 1398 - تهران
    مقام سوم مسابقات نوجوانان جهان رده زیر 16 سال 2019 - هند
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1398 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - رشت
    مقام سوم مسابقات زون 3/1 بانوان آسیا سال 2019 - کسب اولین نورم استادی بین المللی - اردن
    نائب قهرمان تیمی(تیم ذوب آهن اصفهان) لیگ برتر کشور 1397 - تهران
    قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1397 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - گرگان
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 16 سال 1397 - قزوین
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1397 - زنجان
    مقام سوم تیمی مسابقات المپیاد جهانی شطرنج رده زیر 16 سال 2018 - هند
    قهرمان میز بانوان(تیم ذوب آهن اصفهان)مسابقات لیگ برتر کشور 1396 - رشت
    نائب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1396 - گرگان
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 16 سال 1396 - ساری
    نائب قهرمان مسابقات قهرمانی سریع آسیا رده زیر 20 سال 1396 - شیراز
    نائب قهرمان تیمی(تیم ذوب آهن اصفهان)مسابقات لیگ برتر کشور 1395 - تهران
    نایب قهرمان مراحل اول و دوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 14 سال 1395 - سمنان
    نایب قهرمان مرحله اول مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1395 - یزد
    مقام سوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 14 سال 1394 - قزوین
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1394 - ماهشهر
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 12 سال 1393 - ساری
    مقام سوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 12 سال 1392 - قزوین

  • هستی خسروی
    هستی خسروی
    مقام دوم رده سنی زیر 10 سال1396
    کسب عنوان سومی قهرمانی جهان در رده سنی زیر 8 سال -216
    قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال دختران - 1394
    نایب قهرمان رده سنی زیر 6 سال جشنواره کشور - 1392

  • محمد صادق نادری
    محمد صادق نادری
    قهرمان مسابقات اماتوزی اسیا- اصفهان 2016
    نایب قهرمان رده سنی زیر 14 سال پسران - 1394

  • محسن ترکان
    محسن ترکان
    نایب قهرمان مسابقات اماتوری اسیا- اصفهان 2016
  • امیرحسین بادکوبی
    امیرحسین بادکوبی
    کسب مقام سوم رده سنی زیر 14 سال کشور در سال 1391
    كسب مقام اول اوپن زنده ياد دكتر نوابي (كرمان -1391)
    نایب قهرمان مسابقات زیر 20 سال کشور در سال 1391
    مقام سوم در رده سنی زیر 12 سال در سال 90-1389

  • علیرضا آقائی
    علیرضا آقائی
    کسب مقام سوم رده سنی زیر 18 سال کشور در سال 1391
    مقام دوم تيمي زير 16 سال اسيا(سريلانكا2012)
    نفر دوم مسابقات قهرمانی کشور در رده سنی زیر 16 سال در سال 90-1389
    تکرار مقام دوم رده سنی زیر 16 سال کشور - سال 91-1390

  • فراز قلعه دار
    فراز قلعه دار
    نايب قهرمان اوپن زنده ياد دكتر نوابي (كرمان - 1391)
    قهرمان کشور در سال 1390 (رده سنی زیر 20سال)

  • استاد فيده پرنيان عباسي
    استاد فيده پرنيان عباسي
    کسب مقام سوم رده سنی زیر 12 سال کشور در سال 1391
    کسب مقام اول مشترک و عنوان استادي فيده مسابقات اسه ان در مسابقات اسه ان 2012
    مقام دوم قهرمانی کشور در رده زیر 10سال- سال 90-1389

  • رامیلا واگوهیان
    رامیلا واگوهیان
    مقام سوم زیر 18 سال 1396
    کسب مقام سوم بازیهای سریع مدارس اسیا در رده سنی زیر 15 سال دختران - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 20 سال دختران - 1394
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 18 سال - 1393
    مقام سوم قهرمانی کشور - رده سنی زیر 14 سال - 1392
    مقام دوم زیر 8سال کشور در سال 1388

  • اشکان ازلی
    اشکان ازلی
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 16 سال(1392) و راهیابی به مسابقات قهرمانی اسیا(2014)
  • طناز ازلی
    طناز ازلی
    مقام سوم مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1397 و عضویت در تیم ملی کشور
    نائب قهرمان کشور در رده سنی زیر 18 سال 1397
    مقام دوم مسابقات آسیایی رده سنی زیر 16 سال 2017
    مقام سوم سریع قهرمانی آسیا رده سنی زیر 16 سال 2017
    قهرمان کشور دررده سنی زیر16سال دختران 1395
    نایب قهرمان رده سنی زیر 15 سال دختران مدارس اسیا و کسب عنوان wcm - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 14 سال - 1393

  • فاطمه مشهدی
    فاطمه مشهدی
    مقام اول کشور در رده سنی زیر 12 سال - 1398
    کسب مقام سوم زیر 12 سال کشور درسال 1397
    مقام سوم رده سنی زیر 10 سال 1396
    کسب عنوان دومی مسابقات سریع مدارس اسیا در رده سنی زیر 9 سال دختران - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال دختران - 1394
    قهرمان کشور در جشنواره کشوری رده سنی زیر 6 سال - تهران - 1392

  • کیارش نجفی
    کیارش نجفی
    1390- مقام سوم تیمی دانش اموزان اسیا2011
    قهرمان استات اصفهان در رده سنی زیر 16 سال - 1394

  • خشایار رجبی
    خشایار رجبی
    مقام سوم تیمی دانش اموزان اسیا - 2011
  • امید کریمی
    امید کریمی
    دارنده مدال برنز قهرمانی کشور کم بینایان و نابینایان - 1395 رامسر
  • عسل کاظم زاده
    عسل کاظم زاده
    کسب عنوان بهترین بازیکن ریتینگ دار زیر 1900 بانوان اماتوری اسیا- اصفهان 2016
    قهرمان استان در رده سنی زیر 12 سال - 1393
    راهیابی به فینال قهرمانی کشور بانوان (انتخابی تیم ملی بزرگسالان)1393
    قهرمان استان در رده سني زير 10 سال دختران -1391
    قهرمان استان در رده سنی زیر 20 سال دختران - سال 1390
    مقام هفتم رده سنی زیر 10 سال کشور - سال 91-1390
    مقام چهارم مسابقات قهرمانی کشور رده سنی زیر 8 سال 90-1389

  • ایدا عباسی
    ایدا عباسی
    نفر چهارم کشور در رده سنی زیر 10 سال 91-1390 و قهرمان استان در رده سنی زیر 10 سال دختران
    نفر چهارم کشور در رده سنی زیر 10 سال 91-1390
    قهرمان استان در رده سنی زیر 10 سال دختران

  • مسعود ایرانپور
    مسعود ایرانپور
    بهترین بازیکن با ریتینگ زیر 1800 مسابقات اماتوری اسیا- اصفهان 2016
  • علی کدخدائی
    علی کدخدائی
    بهترین بازیکن با ریتینگ زیر 2000 مسابقات اماتوری اسیا- اصفهان 2016
  • محمد جواد نادری
    محمد جواد نادری
    بهترین بازیکن بدون ریتینگ مسابقات اماتوری اسیا- اصفهان 2016
  • نگین ماجد
    نگین ماجد
    کسب عنوان بهترین بازیکن با ریتینگ زیر 1700 مسابقات اماتوری بانوان اسیا-اصفهان 2016
  • آرش جعفری قورتانی
    آرش جعفری قورتانی
    قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال - 1398
    قهرمان زیر 6 سال پسران در سال 1395

  • آرین اعتمادی
    آرین اعتمادی
    مدال برنز زیر 14 سال کشور - 1398
    قهرمان زیر 10 سال پسران استان در سال 1395

  • مائده یوسفیان
    مائده یوسفیان
    مدال برنز زیر 10 سال کشور - 1398
  • شایان ایمن
    شایان ایمن
    قهرمان استان زیر 10 سال 1396
    نایب قهرمان استان زیر 12 سال 1397
    قهرمان استان زیر 12 سال 1398
    نایب قهرمان کشور زیر 14 سال 1399
    نایب قهرمان اسیا زیر14 سال 2021