بازدید از دپارتمان شطرنج دانشگاه دولتی تربیت بدنی، ورزش و گردشگری روسیه

تاریخ ثبت: 1390/01/30

جلسات کمیته راه اندازی دوره دانشگاهی مربیگری شطرنج به طور مرتب در حال برگزاری است و برنامه طراحی شده در هفته جاری به دانشگاه جامع علمی کاربردی ارسال خواهد شد. 

  

در همینجا فرصت را غنیمت شمرده و از مساعدتهای مسئولین فدراسیون ، رئیس و نواب رئیس ،دبیر  و اعضای محترم کمیته آقایان استاد خسرو هرندی ،آرش روغنی ، مهران حق شناس و افشین تهرانی بدلیل همراهی و مساعدت های همیشگی در طول فعالیت کمیته قدردانی می کنم.

انشاءالله با اتمام کار کمیته و نهایی شدن برنامه، از سال آینده یکی از آرزوهای دیرین جامعه شطرنج که همان جذب و تربیت دانشجوی شطرنج می باشد تحقق خواهد یافت.

این مرحله یکی از اصلی ترین مراحل کار می باشد و نیازمند دقت و تامل کافی و مطالعه فراگیر متون و منابع موجود می باشد.به منظور بررسی سوابق بین المللی و بهره برداری از رویه های جاری در کشورهای پیشرو شطرنج ،بازدید از یکی از دانشگاههای معتبر کشور روسیه گزینه مناسبی به نظر می رسید. این بازدیداز تاریخ هشتم الی بیست و هشتم بهمن ماه سال گذشته انجام و گزارش آن به رئیس فدراسیون نیز ارائه شد.

دانشگاه دولتی تربیت بدنی ، ورزش و گردشگری روسیه با قدمتی بیش از 90 سال از جمله دانشگاههای معتبر و مشهور روسیه محسوب می¬شود و  تاریخ تاسیس آن به سال 1918 میلادی برمی گردد.

همچنین این دانشگاه بزرگترین موسسه ی آموزشی روسیه در حوزه تربیت بدنی بشمار می آید و در شهر مسکو واقع است .

 

دپارتمان های تخصصی دانشگاه

 منظور از دپارتمان ،گروههای آموزشی است که عبارتند از : رشته های هوایی، آیکیدو، شطرنج ،حرکات آکروباتیک، پرورش اندام، ایروبیک و ژیمناستیک، بسکتبال، بیلیارد، بوکس، کیک بوکسینگ ، کشتی، دوچرخه سواری،، والیبال ، هندبال ، ژیمناستیک ورزشی ، ژیمناستیک ریتمیک ، گلف ، ورزش های کوهی ، قایقرانی و دریانوردی ، کشتی فرنگی ، کشتی آزاد ، جودو ، کاراته ، کیوکوشین کاراته ، اسکیت ، اسکی روی برف و چمن ، اسکی پرش ، اسکی آزاد ، تنیس روی میز ، شنا ، غواصی، سامبو ، شنا همگام ، هنرهای رزمی ، ورزشهای پنجگانه مدرن ، تیراندازی ، رقص و حرکات موزون، تکواندو (WTF) تکواندو (آی تی اف) ، تنیس ، ورزش و فعالیت های تفریحی ، ورزشی فنی ، ورزشهای پرورش اندام  ، وزنه برداری ، وزنه برداری یک دستی، نیروهای سه گانه ، هنرهای رزمی ، شمشیر بازی ،پاتیناژ ، فوتبال و فوتبال داخل سالن ، هاکی  ، گردشگری ورزشی و مدیریت ورزشی.  

 

فارغ التحصیلان دانشگاه

در میان فارغ التحصیلان این دانشگاه می توان به ورزشکاران مشهور و موفق در رشته های مختلف ورزشی و مدال آوران المپیک های مختلف ورزشی  شامل : لف یاشکین ، آلکساندر بالاشف ٌوالری برومل، یلنا واتسه خوفسکایا، ایرینا رودینا، اندری بوکین، ناتالیا بستمیانوا، پتر بالوتنیکوف، آنفیسا رستسوا، والری خارلاموف،نیکولای بابلوشین ، گنادی کارپونوسف، ویکتور آگییف، ماریا بوتیرسکایا،  الگا بروسنیکینا و... اشاره کرد.

از میان قهرمانان شطرنج نیز که در این دانشگاه تحصیل نموده اند می توان به چهره های شاخصی همچون یوگنی باریف ، الکساندر گریچوک ، الکساندرا کاستنیوک قهرمان اسبق زنان جهان  و الکساندر موروزوویچ و...اشاره کرد.

همچنین دکتر رضوانی معاون مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم تحقیقات و فناوری ،دانش آموخته این دانشگاه است.

دپارتمان شطرنج دانشگاه

ریاست دپارتمان شطرنج دانشگاه برعهده ایگور گلک(به روسی : Игорь Владимирович Глек، متولد 1961)استاد بزرگ آلمانی الاصل است.

ایگور گلک (2440)مربی ارشد فیده، نظریه پرداز ، نویسنده و برگزار کننده مسابقات شطرنج  که سابقه کسب درجه بین المللی ٢٦٧٠ را در سال 1996 دارد و در بیش از 100 تورنمنت بین المللی برنده جایزه شده است.

او سابقه مربیگری تیم های جوانان روسیه ، آلمان ، هلند ، بلژیک ، یونان و مربی تیم زنان روسیه را که در سپتامبر 2009 عنوان نایب قهرمانی جهان را بدست آورد دارد.

او در طی این سالها مشاور بسیاری از استادان بزرگ ، معروف مانند آناتولی کارپف ،یوگنی باریف ،تیمور رجبف ولکتین و… بوده است واز اکتبر 2010 سرپرستی دپارتمان شطرنج دانشگاه را بر عهده دارد.

قرار ملاقات با ایگور گلک گذاشته می شود و به اتفاق دوست و همکارم آقای محمد رضا افشاری به دیدار گلگ می رویم. گلک استقبال گرمی از ما می کند و تسلط او به زبانهای انگلیس ،روسی و البته آلمانی جالب توجه است.

مکاتبه رسمی از طرف فدراسیون توسط آقای کریمی دبیر محترم فدراسیون خطاب به ایگور گلک ارسال شده و بازدید از اماکن دانشکده و کلاس ها که به طور ویژه ای با ابزار ها و تجهیزات مدرن آموزشی مجهز شده اند آغاز می شود.

- کلاسهایی با وسعت قابل توجه ،مجهز به دستگاههای ویدئوپروژکتور ،نور ،تهویه و دمای مناسب .تابلوهای اعلانات بدقت طراحی شده در راهروها و امکانات رایانه ای قابل استفاده برای دانشجویان قابل اشاره هستند.

- تصاویر قهرمانان و افتخارات علمی ـ ورزشی و مدیریتی دانشگاه به شکل زیبایی در راهروها نصب شده اند.

- تصاویر قهرمانان شطرنج جهان به شکل زیبایی در کلاس ها نصب شده است و صد البته توجه ویژه ای به قهرمانان روسی جهان دیده می شود.

- در کلاسهای آموزشی 2 تابلو نمایش دیده می شود که در نوع خود جالب توجه است.

- صفحه و مهره های استفاده شده در کلاسها فوق العاده زیبا و استاندارد بوده و همگی از یک نوع طرح و اندازه استفاده شده اند.

- جوایز و کاپ ها و مدال های افتخار دانشجویان دانشگاه با ذکر مشخصات کامل ،در تالار وسط دانشکده به طرز زیبایی در معرض دید عموم قرار داده شده است.

 

ایگور گلک شرایط ادامه تحصیل در دانشکده را برای دانشجویان خارجی، برایمان تشریح می کند. بواقع شرایط مالی و سطح کیفی آموزش ها و اعتبار مدارک تحصیلی این دانشگاه در مقایسه با دانشگاههای مشابه اروپایی مناسب به نظر می رسد.

وی از تصمیم فدراسیون شطرنج ایران برای راه اندازی دوره مربیگری شطرنج در دانشگاه های ایران اظهار خرسندی می نماید و تلویحا اشاره می کند که این تصمیم برای هر کشوری که علاقمند به رشد و توسعه می باشد بایستی از مدتها قبل گرفته شود و کشور خود را مثال می زند که نگاه علمی محض در تمامی رشته های ورزشی آن کشورحاکم است.

او همچنین از تمامی بازیکنان ایرانی برای شرکت در مسابقه سریع دانشکده که در ساعت 14 روزهای یکشنبه هر هفته (روز تعطیلی دانشگاه) بدون وقفه برگزار می شود دعوت بعمل می آورد و آقایان فهام فریدی ،محمدرضا افشاری ، محمد رضا نژاد شیرازی و آرش صباحی فرد بازیکنان ایرانی شرکت کننده در این مسابقه بودند.

با در نظر گرفتن سیستم نظارتی بدقت طراحی شده ای که در دانشگاههای روسیه حاکم است برگزاری این مسابقات در روزهای تعطیل ، نشانه ای دیگر از عملکرد فوق العاده و وزن و اعتبار ویژه دپارتمان شطرنج دانشکده در بین سایر دپارتمان ها دارد و بی تردید حضور شخص ایگور گلک در راس این دپارتمان یکی از اصلی ترین دلایل آن به شمار می آید.

گلک همچنین از مسابقات جدول بسته دپارتمان سخن به میان می آورد که به طور مرتب برگزار می شود و حسن عباسی فر یک ماه قبل در یکی از این جداول بازی کرد و امکان مناسبی برای اخذ نرم های استادی را برای بازیکنان ملیت های مختلف فراهم می کند.

 

روز پنجشنبه (آخرین روز اقامت در مسکو) در سمینارمسائل شطرنج  دانشگاه شرکت نمودم.٢ تن از داوران مسابقه ایرفلوت هم در این سمینار شرکت دارند .شرایط دریافت نورم در وضعیت های مختلف  و میانگین ریتینگ های فرضی برای حاضرین تشریح می شود.

ایگور گلک فرم های مربوط به سمینار و سایر اطلاعات را در اختیارم می گذارد و برای تماس های بعدی و ارائه مشاوره های لازم قول همکاری می دهد.

 

نتیجه گیری

آنچه در دانشکده تربیت بدنی دانشگاه مسکو و سایر دانشکده های مشابه بسیار اهمیت دارد ساختار نظام آموزشی دانشکده است که بر اساس دپارتمان های ورزشی تقسیم شده است.

وقتی دانشجویان یک رشته ورزشی به مدت ٤ سال در کنار هم به یادگیری اصول علمی ،تکنیک ها و سایر جنبه های فنی ، مدیریتی ،روانشناختی و ...رشته خود مشغولند بی تردید محصول این نظام آموزشی مترقی در پایان ٤ سال ، فارغ التحصیلانی توانمند و آشنا به اصول حرفه ای رشته خواهند بود که صد البته مورد تایید فدراسیون های ورزشی بوده و به سادگی جذب باشگاههای ورزشی می شوند.

از سویی دیگر امکان تشکیل و اعزام تیم های دانشجویی از طرف دانشکده به لیگ های مختلف ورزشی به سهولت امکان پذیر است و صد البته مسابقات دانشجویی با اعتبار فوق العاده در تقویم ورزشی کشور جایگاهی ویژه دارد.

این الگویی است که سالیان سال در کشورهای پیشرو ورزش ، مبنای عمل بوده و نتایج فوق العاده ای به همراه داشته است.

اما در دانشکده های تربیت بدنی کشور ما رشته های تحصیلی علمی ارائه می شوند و تقسیم بندی رشته ای به عمل نیامده است و دانشجویان با هر زمینه ورزشی صرفا دانشجوی رشته تربیت بدنی محسوب می شوند و آموزش حرفه ای و آکادمیک ویژه در رشته ورزشی دلخواه  خود را دریافت نمی نمایند.

این پدیده در مورد قهرمانان رشته ورزشی که با استفاده از تسهیلات آموزشی وزارت علوم ،در مقاطع بالاتر امکان ادامه تحصیل میابند بیشتر نمود دارد چرا که این دانشجویان قهرمان ، در طول تحصیل در رشته تربیت بدنی عملا هیچگونه آموزش تخصصی در رشته ورزشی خود را دریافت نمی نمایند و این نقیصه بزرگ در نظام آموزشی ما و در حوزه تربیت بدنی از دیر باز مشهود بوده است.

با رایزنی های انجام شده با برخی اساتید رشته تربیت بدنی از جمله ریاست محترم فدراسیون ورزشهای دانشگاهی ،معاون مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم ،معاون آموزشی وقت دانشگاه تهران  و .... نقائص اجرایی دوره های مذکور به شکل کنونی بررسی شد .

 

هم اکنون دانشگاه جامع علمی و کاربردی امکانی برای راه اندازی رشته های ورزشی دانشگاهی فراهم نموده که البته متولی اصلی آن دانشکده های تربیت بدنی هستند و در هر صورت اقدامات دانشگاه جامع  در جای خود قابل تقدیر است و رویه ای که در این دانشگاه آغاز شده می تواند مبنای عمل سایر دانشگاهها باشد.

 

پیشنهاد:

هم اکنون تفاهم نامه بین سازمان تربیت بدنی و وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری آخرین مراحل خود را طی می کند و در آینده ای نزدیک این تفاهم نامه عملیاتی خواهد شد.

یکی از بندهای این تفاهم نامه راه اندازی و تاسیس دانشگاه ورزش می باشد که فرصتی استثنایی برای اجرای الگوی جاری در دانشگاه دولتی تربیت بدنی ، ورزش و گردشگری روسیه و کلاَ دانشگاههای مشابه می باشد.

بر این اساس به نظر می رسد ، امکان پیاده شدن این الگو در این دانشگاه نوظهور فراهم باشد و این پیشنهاد در جلسات مختلف کارشناسی با مدیران ورزش کشور پیشنهاد شده است.بدین ترتیب که با اعلام یک برنامه زمان بندی مدون و تشکیل کمیته های علمی - ورزشی جداگانه در هر فدراسیون ورزشی ، برنامه آموزشی ویژه برای تمامی رشته های ورزشی طراحی و برای اجرا به ستاد مرکزی دانشگاه ارائه شود.

به محض اخذ مجوزهای لازم و احراز آمادگی فدراسیون مربوطه برای راه اندازی دوره ، شروع فعالیت گروه ورزشی (دپارتمان) مربوطه در دانشگاه امکان پذیر خواهد بود.

البته پیشنهاد مذکور نافی پذیرش دانشجو در رشته های علمی فعلی( مدیریت ورزشی، فیزیولوژی و ...) نیست. بلکه معتقدم این دانشگاه بایستی بدون تقابل با ساختار فعلی، جذب دانشجو با شیوه جدید را آغاز نماید و کارکردهای موفق این شیوه در سالهای آتی به جمع بندی نهایی و تجمیع آرا و عملکردهای دانشکده های تربیت بدنی منجر خواهد شد. بی تردید اجرای این پیشنهاد متضمن در نظر گرفتن ظرایف متعددی است که در این مجال نمی گنجد اما بررسی جدی آن در مجامع دانشگاهی و ورزشی،راهگشای بسیاری از مسائل ورزشی است.

 تجارب ارزشمندی از بازدید از این دانشکده بدست آمد که مورد استفاده کمیته راه اندازی دوره مربیگری شطرنج در فدراسیون خواهد بود.  

                                             نقل از سایت فدراسیون

 

 

 

 

 

 

 

نظرات

نام

ایمیل   (نمایش داده نخواهد شد)
نظر

حامیان


قهرمانان
  • قهرمانان جهانی - اسیائی و کشوری
    قهرمانان جهانی - اسیائی و کشوری

  • استاد بزرگ شاهین لرپری زنگنه
    استاد بزرگ شاهین لرپری زنگنه
    قهرمان لیگ برتر باشگاهای کشوربه همراه تیم سایپا وکسب مقام اول (میز3) در سال 1398
    کسب عنوان برترین بازیکن جوان آسیا از سوی فدراسیون شطرنج آسیا (2016)
    شرکت در مرحله نیمه نهایی مسابقات قهرمانی کشور وراه یابی به فینال مسابقات در سال 1396
    نایب قهرمانی لیگ برتر باشگاهای کشوربه همراه تیم ذوب آهن وکسب مقام اول (میز1) در سال 1395
    کسب اخرین نورم استاد بزرگی در مسابقات المپیادجهانی به همراه تیم ملی بزرگسالان
    کسب مقام سوم قهرمانی جهان در رده سنی زیر 18 سال -2016
    کسب مدال طلای تیمی قهرمانی جهان در المپیاد زیر 16 سال 2015 - مغولستان
    کسب عنوان قهرمانی اسیا در رده سنی زیر 16 سال - 2015(کره جنوبی)
    کسب مقام دوم مشترک اوپن گرجستان 2015
    کسب اولین نورم استادبزرگی در تیرماه 94 (بلغارستان)
    کسب عنوان استادی بین المللی در فروردین 94(تایلند)
    کسب عنوان سومی تیمی مسابقات المپیاد جهانی 2014 مجارستان
    قهرمان اسیا در رده سنی زیر 16 سال -2014- هند
    کسب مدال تیمی مسابقا بین المللی قونیه ترکیه 2014
    کسب مدال برنز تیمی مسابقا بین المللی قونیه ترکیه 2013
    مقام دومی قهرمانی اسیا - رده سنی زیر 14 سال - ایران 2013
    مقام دوم تيمي و كسب مدال نقره ميز 5 در المپياد جهاني زير 16 سال (تركيه - 2012)
    مقام اول تیمی مسابقات قونیه - ترکیه 2012
    قهرمان اسیا در رده سنی زیر 14 سال سريلانكا و کسب مدال تیمی زیر 14 سال
    کسب مدال نقره تیمی سریع زیر 14 سال سریلانکا 2012
    مقام چهارم (مشترک با سوم ) جهان زیر 12 سال برزیل 2011
    قهرمان اسيا زير 12 سال فیلیپین 2011
    مقام ششم جهان زیر 12 سال 2010 یونان
    مقام هفتم جهان زیر 10 سال ترکیه 2009
    قهرمان اسيا زیر 10 سال 2009 هند و همچنین طلای تیمی زیر 10 سال
    مقام اول كشور در رده سني زير 12 سال
    مقام چهارم مسابقات زیر 14 سال قهرمانی جهان 2011
    قهرمان کشوردر سال 90-1389
    کسب مدال طلای asean ویتنام 2009 و اخذ عنوان استادی فیده
    کسب مدال تیمی زیر 10 سال - ویتنام 2008

  • استاد بین المللی  نیما جوانبخت
    استاد بین المللی نیما جوانبخت
    کسب مقام سوم اسیا در رده سنی زیر 20 سال - 2015 قرقیزستان
    کسب مقام قهرمانی کشور در رده سنی زیر 20 سال - 1394
    کسب مقام دومی مسابقات سریع و چهارمی متعارف قهرمانی اسیا - رده سنی زیر 18 سال -ایران 2013
    كسب مقام دوم تيمي در مسابقات المپياد جهاني زير 16 سال (استانبول 2012)
    مقام چهارم زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام اول اسيا در مسابقات سريع و بليتس زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام دوم تيمي زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام ششم مسابقات قهرمانی جهان در رده سنی زیر 16 سال 2011
    قهرمان جشنواره سراسری کشور در سال 90
    مدال نقره زیر 16 سال اسیا فیلیپین 2011
    نفر سوم مسابقات قهرمانی کشور در رده سنی زیر 16 سال
    مدال برنز تیمی المپیاد جهانی2011 - مدال طلای انفرادی المپیاد جهانی 2011
    مدال طلای تیمی مسابقات ازاد ترکیه 2011

  • استاد فیده انوشا مهدیان
    استاد فیده انوشا مهدیان
    نائب قهرمان مسابقات برق آسا زون غرب آسیا رده زیر 20 سال 2022 - قرقیزستان
    مقام سوم مسابقات المپیاد جهانی گروه B سال 2022 - هند
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1400 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - کرمانشاه
    مقام سوم مسابقات جوانان آسیا رده زیر 20 سال 2021 - کسب دومین نورم استادی بین المللی - سریلانکا
    قهرمان تیمی(تیم سایپا تهران)مسابقات لیگ برتر کشور 1398 - تهران
    مقام سوم مسابقات نوجوانان جهان رده زیر 16 سال 2019 - هند
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1398 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - رشت
    مقام سوم مسابقات زون 3/1 بانوان آسیا سال 2019 - کسب اولین نورم استادی بین المللی - اردن
    نائب قهرمان تیمی(تیم ذوب آهن اصفهان) لیگ برتر کشور 1397 - تهران
    قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1397 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - گرگان
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 16 سال 1397 - قزوین
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1397 - زنجان
    مقام سوم تیمی مسابقات المپیاد جهانی شطرنج رده زیر 16 سال 2018 - هند
    قهرمان میز بانوان(تیم ذوب آهن اصفهان)مسابقات لیگ برتر کشور 1396 - رشت
    نائب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1396 - گرگان
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 16 سال 1396 - ساری
    نائب قهرمان مسابقات قهرمانی سریع آسیا رده زیر 20 سال 1396 - شیراز
    نائب قهرمان تیمی(تیم ذوب آهن اصفهان)مسابقات لیگ برتر کشور 1395 - تهران
    نایب قهرمان مراحل اول و دوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 14 سال 1395 - سمنان
    نایب قهرمان مرحله اول مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1395 - یزد
    مقام سوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 14 سال 1394 - قزوین
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1394 - ماهشهر
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 12 سال 1393 - ساری
    مقام سوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 12 سال 1392 - قزوین

  • هستی خسروی
    هستی خسروی
    مقام دوم رده سنی زیر 10 سال1396
    کسب عنوان سومی قهرمانی جهان در رده سنی زیر 8 سال -216
    قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال دختران - 1394
    نایب قهرمان رده سنی زیر 6 سال جشنواره کشور - 1392

  • محمد صادق نادری
    محمد صادق نادری
    قهرمان مسابقات اماتوزی اسیا- اصفهان 2016
    نایب قهرمان رده سنی زیر 14 سال پسران - 1394

  • محسن ترکان
    محسن ترکان
    نایب قهرمان مسابقات اماتوری اسیا- اصفهان 2016
  • امیرحسین بادکوبی
    امیرحسین بادکوبی
    کسب مقام سوم رده سنی زیر 14 سال کشور در سال 1391
    كسب مقام اول اوپن زنده ياد دكتر نوابي (كرمان -1391)
    نایب قهرمان مسابقات زیر 20 سال کشور در سال 1391
    مقام سوم در رده سنی زیر 12 سال در سال 90-1389

  • علیرضا آقائی
    علیرضا آقائی
    کسب مقام سوم رده سنی زیر 18 سال کشور در سال 1391
    مقام دوم تيمي زير 16 سال اسيا(سريلانكا2012)
    نفر دوم مسابقات قهرمانی کشور در رده سنی زیر 16 سال در سال 90-1389
    تکرار مقام دوم رده سنی زیر 16 سال کشور - سال 91-1390

  • فراز قلعه دار
    فراز قلعه دار
    نايب قهرمان اوپن زنده ياد دكتر نوابي (كرمان - 1391)
    قهرمان کشور در سال 1390 (رده سنی زیر 20سال)

  • استاد فيده پرنيان عباسي
    استاد فيده پرنيان عباسي
    کسب مقام سوم رده سنی زیر 12 سال کشور در سال 1391
    کسب مقام اول مشترک و عنوان استادي فيده مسابقات اسه ان در مسابقات اسه ان 2012
    مقام دوم قهرمانی کشور در رده زیر 10سال- سال 90-1389

  • رامیلا واگوهیان
    رامیلا واگوهیان
    مقام سوم زیر 18 سال 1396
    کسب مقام سوم بازیهای سریع مدارس اسیا در رده سنی زیر 15 سال دختران - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 20 سال دختران - 1394
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 18 سال - 1393
    مقام سوم قهرمانی کشور - رده سنی زیر 14 سال - 1392
    مقام دوم زیر 8سال کشور در سال 1388

  • اشکان ازلی
    اشکان ازلی
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 16 سال(1392) و راهیابی به مسابقات قهرمانی اسیا(2014)
  • طناز ازلی
    طناز ازلی
    مقام سوم مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1397 و عضویت در تیم ملی کشور
    نائب قهرمان کشور در رده سنی زیر 18 سال 1397
    مقام دوم مسابقات آسیایی رده سنی زیر 16 سال 2017
    مقام سوم سریع قهرمانی آسیا رده سنی زیر 16 سال 2017
    قهرمان کشور دررده سنی زیر16سال دختران 1395
    نایب قهرمان رده سنی زیر 15 سال دختران مدارس اسیا و کسب عنوان wcm - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 14 سال - 1393

  • فاطمه مشهدی
    فاطمه مشهدی
    مقام اول کشور در رده سنی زیر 12 سال - 1398
    کسب مقام سوم زیر 12 سال کشور درسال 1397
    مقام سوم رده سنی زیر 10 سال 1396
    کسب عنوان دومی مسابقات سریع مدارس اسیا در رده سنی زیر 9 سال دختران - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال دختران - 1394
    قهرمان کشور در جشنواره کشوری رده سنی زیر 6 سال - تهران - 1392

  • کیارش نجفی
    کیارش نجفی
    1390- مقام سوم تیمی دانش اموزان اسیا2011
    قهرمان استات اصفهان در رده سنی زیر 16 سال - 1394

  • خشایار رجبی
    خشایار رجبی
    مقام سوم تیمی دانش اموزان اسیا - 2011
  • امید کریمی
    امید کریمی
    دارنده مدال برنز قهرمانی کشور کم بینایان و نابینایان - 1395 رامسر
  • عسل کاظم زاده
    عسل کاظم زاده
    کسب عنوان بهترین بازیکن ریتینگ دار زیر 1900 بانوان اماتوری اسیا- اصفهان 2016
    قهرمان استان در رده سنی زیر 12 سال - 1393
    راهیابی به فینال قهرمانی کشور بانوان (انتخابی تیم ملی بزرگسالان)1393
    قهرمان استان در رده سني زير 10 سال دختران -1391
    قهرمان استان در رده سنی زیر 20 سال دختران - سال 1390
    مقام هفتم رده سنی زیر 10 سال کشور - سال 91-1390
    مقام چهارم مسابقات قهرمانی کشور رده سنی زیر 8 سال 90-1389

  • ایدا عباسی
    ایدا عباسی
    نفر چهارم کشور در رده سنی زیر 10 سال 91-1390 و قهرمان استان در رده سنی زیر 10 سال دختران
    نفر چهارم کشور در رده سنی زیر 10 سال 91-1390
    قهرمان استان در رده سنی زیر 10 سال دختران

  • مسعود ایرانپور
    مسعود ایرانپور
    بهترین بازیکن با ریتینگ زیر 1800 مسابقات اماتوری اسیا- اصفهان 2016
  • علی کدخدائی
    علی کدخدائی
    بهترین بازیکن با ریتینگ زیر 2000 مسابقات اماتوری اسیا- اصفهان 2016
  • محمد جواد نادری
    محمد جواد نادری
    بهترین بازیکن بدون ریتینگ مسابقات اماتوری اسیا- اصفهان 2016
  • نگین ماجد
    نگین ماجد
    کسب عنوان بهترین بازیکن با ریتینگ زیر 1700 مسابقات اماتوری بانوان اسیا-اصفهان 2016
  • آرش جعفری قورتانی
    آرش جعفری قورتانی
    قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال - 1398
    قهرمان زیر 6 سال پسران در سال 1395

  • آرین اعتمادی
    آرین اعتمادی
    مدال برنز زیر 14 سال کشور - 1398
    قهرمان زیر 10 سال پسران استان در سال 1395

  • مائده یوسفیان
    مائده یوسفیان
    مدال برنز زیر 10 سال کشور - 1398
  • شایان ایمن
    شایان ایمن
    قهرمان استان زیر 10 سال 1396
    نایب قهرمان استان زیر 12 سال 1397
    قهرمان استان زیر 12 سال 1398
    نایب قهرمان کشور زیر 14 سال 1399
    نایب قهرمان اسیا زیر14 سال 2021