مصاف مرادی و دومینگوئز

تاریخ ثبت: 1390/06/05

استاد بزرگ الشن مرادی با یک باخت و یک تساوی به کار خود در مسابقات جام جهانی شطرنج خاتمه داد.

 

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، استاد بزرگ الشن مرادی در دیدار دوم خود از دور اول مسابقات جام جهانی شطرنج، برابر استاد بزرگ کوبا تن به تساوی داد و با این نتیجه از دور رقابتها کنار رفت.

در این بازی مرادی با مهره سفید آغازگر مسابقه بود و در 72 حرکت برابر حریف قدرتمند کوبایی خود متوقف شد.

مرادی با کسب این تساوی و باتوجه به شکستی که در دور رفت این بازی متقبل شده بود از گردونه مسابقات کنار رفت.

با این نتیجه لینیر دومینگوئز پرز استاد بزرگ کوبا راهی مرحله بعد این رقابتها شد.

مشاهده کامل بازی مرادی و دومینگوئز

پخش زنده بازیها

بازی دوم (برگشت) الشن مرادی

 

استاد بزرگ الشن مرادی در دیدار اول مسابقات جام جهانی شطرنج برابر دومینگوئز شکست خورد. 

استاد بزرگ الشن مرادی در دیدار اول خود برابر لینیر دومینگوئز پرز استاد بزرگ کوبایی در 47 حرکت شکست خورد تا منتظر دیدار برگشت وی که فردا در همین ساعت برگزار می شود بمانیم.

این بازی روی میز 16 برگزار شد و الشن مرادی با مهره سیاه برابر دومینگوئز با مهره سفید قرار گرفت و اولین بازی خود را واگذار کرد.

مصاف مرادی و دومینگوئز

مسابقات جام جهانی شطرنج از ساعت 15 به وقت محلی در شهر خانتی مانسیسک روسیه آغاز می شود.

 

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، استاد بزرگ الشن مرادی ابدی تنها نماینده کشورمان در این مسابقات که عازم کشور روسیه شده در اولین دیدار خود برابر شطرنجبازی از کشور کوبا قرار می گیرد. "لینیر دومینگوئز پرز" استاد بزرگ کشور کوباست که در کارنامه خود سه قهرمانی در مسابقات شطرنج کوبا را دارد و در سال 2006 نیز موفق شده تا یک چهارم نهایی مسابقات شطرنج قهرمانی جهان صعود کند.

الشن مرادی ابدی که از سهمیه رئیس فدراسیون بین المللی شطرنج استفاده کرد تا برای اولین بار در مسابقات جام جهانی شطرنج حضور یابد فردا روی میز 16 برابر حریف کوبایی خود قرار می گیرد.

در صورتی که مرادی بتواند حریف کوبایی خود را از پیش رو بردارد می بایست با برنده دیدار دو استاد بزرگ "ویکتور بولوگان" از کشور جمهوری مولدووا (مولداوی) و "بارتوس سوکو" از کشور لهستان، دیدار کند.

 

استاد بزرگ الشن مرادی

متولد: 1985

ریتینگ:  2532

ردیف در مسابقات جام جهانی: 113

 

استاد بزرگ لینیر دومینگوئز پرز

متولد: 1983

ریتینگ: 2719

ردیف در مسابقات جام جهانی: 16

 

در حال حاضر 128 شطرنجباز از 46 کشور در خانتی مانسیسک روسیه حضور دارند تا از فردا به رقابت با یکدیگر بپردازند.

گفتنی است این مسابقات 30 شهریور ماه به اتمام خواهد رسید.

مشاهده سایت بازیها

مشاهده جدول کامل مسابقات

مشاهده قرعه کشی دور اول

نقل از سایت فدراسیون

غاز مسابقات جام جهانی شطرنج خانتی مانسیسک-روسیه ۲۰۱۱؛

الشن مرادی ابدی،نماینده ایران در مقابل لنیر دومینگوئز از کوبا

استاد بزرگ الشن مرادی ابدی تنها نماینده کشورمان تا ساعاتی دیگر(۱۳:۳۰ به وقت تهران) در اولین بازی از مرحله نخست مسابقات جام جهانی شطرنج که در شهر خانتی مانسیک روسیه برگزار می شود با مهره سیاه در مقابل "لنیر دومینگوئز" از کوبا قرار خواهد گرفت.

 مرادی در حالی در مقابل حریف نامدار خود قرار می گیرد که وی در کارنامه خود سه عنوان قهرمانی  مسابقات شطرنج کوبا در سالهای ۲۰۰۱،۲۰۰۳ و ۲۰۰۶ را دارد."دومینگوئز" در سال 2006  تا مرحله یک چهارم نهایی مسابقات قهرمانی جهان صعود کرده است و در این مرحله تنها در بازی مرگ ناگهانی با شکست در مقابل "تیمور رجبوف" آذری، از صعود به مرحله بعد بازمانده بود.

اوج موفقیتهای این استاد بزرگ کوبایی را باید در همین سال جستجو کرد به طوریکه در مسابقات بارسلون ۲۰۰۶ با کسب ۸ امتیاز از ۹ بازی بالاتر از "واسیلی ایوانچوک" اکراینی عنوان قهرمانی این دوره از مسابقات را از آن خود کرد.کسب عنوان قهرمانی مسابقات یادبود کاپابلانکا و قهرمانی مشترک در مسابقات معتبر بیل سوئیس در کنار "ایوگنی آلکسیف" و بالاتر از "مگنوس کارلسن"، از دیگر افتخارات "دومینگوئز" در این سال می باشد.

استاد بزرگ کوبایی نه تنها در شطرنج کلاسیک نامی برای خود دست و پا کرده است بلکه با قهرمانی در مسابقات برق آسا در سال ۲۰۰۸ و در حضور بسیاری از بزرگان شطرنج باعث شد تا علاقمندان به شطرنج از وی به عنوان شطرنجبازی توانا در مسابقات سرعتی یاد کنند.

هر چند شاید "دومینگوئز" حال حاضر دنیای شطرنج با "دومینگوئز" سالهای ۲۰۰۶-۲۰۰۸ از لحاظ قدرت بازی کمی توفیر داشته باشد اما باید اذعان داشت که این استاد بزرگ کوبایی با کوله باری از تجربه در مقابل نماینده کشورمان حاضر خواهد شد.

"لنیر دومینگوئز" که در سال ۱۹۸۳ میلادی در کوبا متولد شده است هم اکنون با درجه بین المللی ۲۷۱۹ در مکان ۲۳ فهرست درجه داران بین المللی قرار دارد  و بخت شانزدهم قهرمانی مسابقات به شمار می رود.(مشاهده سوابق دومینگوئز در فیده)

الشن مرادی ابدی که متولد ۱۹۸۵ تهران است با درجه بین المللی  ۲۵۲۳  در جایگاه ۱۱۳ فهرست رتبه بندی اولیه مسابقات جام جهانی شطرنج قرار دارد.

سابقه رویارویی بازیکنان ایرانی در مقابل  "دومینگوئز" به مسابقات المپیاد جهانی اخیر  به میزبانی شهر خانتی مانسیسک که هم اکنون میزبانی مسابقات جام جهانی شطرنج را بر عهده دارد، بر می گردد که طی آن در دور هشتم و در مصاف تیمهای ایران و کوبا،استاد بزرگ احسان قائم مقامی به عنوان نماینده کشورمان در مقابل نفر اول شطرنج کوبا و بر روی میز یک به تساوی ۲۵ حرکتی دست یافت.

 نماینده کشورمان که با استفاده از سهمیه ویژه "کرسان الیومژینوف"،رییس فدراسیون بین المللی شطرنج، جواز حضور در این دوره از مسابقات را دریافت نموده است در صورت پیروزی برابر این شطرنج باز کوبایی، در دور دوم با برنده مسابقه دو استاد بزرگ 'ویکتور بولوگان' از مولداوی و 'بارتوس سوکو' از لهستان رو به رو می شود.
مسابقات جام جهانی شطرنج از امروز ۴ شهریورماه  با حضور 128 شطرنج باز از 46 کشور در شهر خانتی مانسیسک روسیه آغاز می شود و تا 30 شهریور ادامه خواهد یافت.


تاریخچه حضور ایران در مسابقات جام جهانی شطرنج

جمهوری اسلامی ایران تا به امروز هفت نماینده را به مسابقات جام جهانی شطرنج گسیل داشته است که  استاد بزرگ احسان قائم مقامی،اولین استاد بزرگ تاریخ شطرنج ایران، با شش بار حضور در این مسابقات رکورددار است و  استاد یزرگ الشن مرادی ابدی برای اولین بار در این مسابقات دست به مهره می شود.

هند-دهلی نو ۲۰۰۰ : 

 اولین حضور کشورمان در مسابقات جام جهانی به سال ۲۰۰۰ و در هند بر می گردد که طی آن استاد بزرگ احسان قائم مقامی در حالی که تنها ۱۸ سال سن داشت جواز حضور در این مسابقات را دریافت نمود.وی در این دوره از مسابقات با کسب یک برد و یک باخت در مقابل استاد بزرگ "کریستوفر لوتس" از آلمان، سرنوشت صعود را به دیدارهای تکمیلی کشاند که در این مرحله با یک تساوی و یک باخت از دور رقابتها حذف شد.گفتنی است که در این دوره از مسابقات، "ویسواناتان آناند" از هند با غلبه بر "آلکسی شیروف" اسپانیایی در تهران عنوان قهرمانی را از آن خود کرد.

روسیه-مسکو  ۲۰۰۴:

احسان قائم مقامی برای دومین بار به مسابقات جام جهانی اعزام شد و در مرحله اول با قرعه سخت در برابر شطرنجباز کشور میزبان،"آلکساندر گریشچوک" مواجه شد.قائم مقامی در دیدار اول به تساوی دست یافت اما در دیدار دوم با شکست در مقابل "گریشچوک" وداعی امیدوار کننده با مسابقات مسکو داشت."روسلان پونوماریوف" از اکراین عنوان قهرمانی جام جهانی ۲۰۰۲ را به دست آورد.

لیبی-طرابلس ۲۰۰۴:

سومین حضور احسان قائم مقامی در مسابقات جام جهانی به سال ۲۰۰۴ و در کشور "معمر القذافی" بر می گردد.وی در این دوره از مسابقات دست به کار بزرگی زد و با شکست "رافائل واگانیان" از ارمنستان آنهم با نتیجه ۲-۰ برای اولین بار به مرحله بعد صعود کرد.قائم مقامی در مرحله بعد با قرعه محکم "رستم قاسمجانوف" ازبکی که عنوان قهرمانی این دوره از مسابقات را به دست آورد، روبرو شد و علارغم نمایشی خوب با نتیجه ۱.۵ بر ۰.۵ از دور رقابتها کنار رفت.

 

 روسیه-خانتی مانسیسک ۲۰۰۵:

پنجمین حضور ایران در مسابقات جام جهانی به سال ۲۰۰۵ و به نمایندگی احسان قائم مقامی باز می گردد.وی در این دوره از مسابات که برای اولین بار در شهر خانتی مانسیسک روسیه برگزار می شد،در مرحله اول به مصاف "ایوگنی نایر" از روسیه رفت و با یک شکست و یک تساوی از دور رقابتها کنار رود.در آن سال "لئون آرونیان" از ارمنستان فاتح مسابقات شد.

روسیه خانتی مانسیسک ۲۰۰۷:

شهر خانتی مانسیسک برای دومین بار پیاپی میزبان جام جهانی شطرنج و احسان قائم مقامی برای ششمین بار به عنوان نماینده کشورمان در این دوره از مسابقات در سال ۲۰۰۷ بود.احسان قائم مقامی که با فتح مسابقات زون غرب آسیا جواز حضور در این مسابقات را کسب کرده بود در مرحله اول کار سختی را در پیش نداشت چرا که حریف گرجی اش "زویادروزویا" به دلیل  عدم حضور در مسابقات برای دومین بار به مرحله بعد صعود کرد.قائم مقامی در این مرحله به مصاف "ولادیمیر آکوبیان" روس رفت و با کسب یک تساوی در مقابل یک شکست برای دومین بار از حضور در مرحله سوم جام جهانی شطرنج بازماند.در مسابقات سال ۲۰۰۷ "گاتا کامسکی" از آمریکا عنوان قهرمانی را کسب نمود.

روسیه خانتی مانسیسک ۲۰۰۹

شهر خانتی مانسیسک روسیه برای سومین بار میزبانی مسابقات جام جهانی را عهده دار بود و احسان قائم مقامی بار دیگر نماینده کشورمان در این دوره از مسابقات لقب گرفت و نکته جالب توجه اینکه برای دومین بار "ایوگنی نایر" از روسیه حریف قائم مقامی شد.در این دوره از مسابقات قائم مقامی نتوانست از تجربه سال ۲۰۰۵ استفاده کند و با قبول یک شکست و یک تساوی  از دور رقابتها کنار رفت."بوریس گلفاند" با تجربه، عنوان قهرمانی مسابقات ۲۰۰۹ را به دست آورد.

روسیه خانتی مانسیسک ۲۰۱۱:

شهر خانتی مانسیسک روسیه که به قول "کرسان الیومژینوف" رییس فدراسیون بین المللی شطرنج، به عنوان مدینه فاضله این روزهای دنیای شطرنج به شمار می رود یکبار دیگر میزبان ۱۲۸ شطرنجباز قدرتمند از ۴۶ کشور دنیا می باشد.برای اولین بار نمایندگی شطرنج کشورمان را استاد بزرگ الشن مرادی ابدی عهده دار است و باید تا ساعاتی دیگر بازی اول خود را با مهره سیاه در مقابل حریف نامدار خود "لنیر دومینگوئز" ار کوبا برگزار کند.به نظر شما نماینده کشورمان در این دوره از رقابتها چه نتایجی کسب خواهد کرد و چه کسی در پایان عنوان قهرمانی را به دست خواهد آورد؟!

 


مرتبط:

نظرات

نام

ایمیل   (نمایش داده نخواهد شد)
نظر

حامیان


قهرمانان
  • قهرمانان جهانی - اسیائی و کشوری
    قهرمانان جهانی - اسیائی و کشوری

  • استاد بزرگ شاهین لرپری زنگنه
    استاد بزرگ شاهین لرپری زنگنه
    قهرمان لیگ برتر باشگاهای کشوربه همراه تیم سایپا وکسب مقام اول (میز3) در سال 1398
    کسب عنوان برترین بازیکن جوان آسیا از سوی فدراسیون شطرنج آسیا (2016)
    شرکت در مرحله نیمه نهایی مسابقات قهرمانی کشور وراه یابی به فینال مسابقات در سال 1396
    نایب قهرمانی لیگ برتر باشگاهای کشوربه همراه تیم ذوب آهن وکسب مقام اول (میز1) در سال 1395
    کسب اخرین نورم استاد بزرگی در مسابقات المپیادجهانی به همراه تیم ملی بزرگسالان
    کسب مقام سوم قهرمانی جهان در رده سنی زیر 18 سال -2016
    کسب مدال طلای تیمی قهرمانی جهان در المپیاد زیر 16 سال 2015 - مغولستان
    کسب عنوان قهرمانی اسیا در رده سنی زیر 16 سال - 2015(کره جنوبی)
    کسب مقام دوم مشترک اوپن گرجستان 2015
    کسب اولین نورم استادبزرگی در تیرماه 94 (بلغارستان)
    کسب عنوان استادی بین المللی در فروردین 94(تایلند)
    کسب عنوان سومی تیمی مسابقات المپیاد جهانی 2014 مجارستان
    قهرمان اسیا در رده سنی زیر 16 سال -2014- هند
    کسب مدال تیمی مسابقا بین المللی قونیه ترکیه 2014
    کسب مدال برنز تیمی مسابقا بین المللی قونیه ترکیه 2013
    مقام دومی قهرمانی اسیا - رده سنی زیر 14 سال - ایران 2013
    مقام دوم تيمي و كسب مدال نقره ميز 5 در المپياد جهاني زير 16 سال (تركيه - 2012)
    مقام اول تیمی مسابقات قونیه - ترکیه 2012
    قهرمان اسیا در رده سنی زیر 14 سال سريلانكا و کسب مدال تیمی زیر 14 سال
    کسب مدال نقره تیمی سریع زیر 14 سال سریلانکا 2012
    مقام چهارم (مشترک با سوم ) جهان زیر 12 سال برزیل 2011
    قهرمان اسيا زير 12 سال فیلیپین 2011
    مقام ششم جهان زیر 12 سال 2010 یونان
    مقام هفتم جهان زیر 10 سال ترکیه 2009
    قهرمان اسيا زیر 10 سال 2009 هند و همچنین طلای تیمی زیر 10 سال
    مقام اول كشور در رده سني زير 12 سال
    مقام چهارم مسابقات زیر 14 سال قهرمانی جهان 2011
    قهرمان کشوردر سال 90-1389
    کسب مدال طلای asean ویتنام 2009 و اخذ عنوان استادی فیده
    کسب مدال تیمی زیر 10 سال - ویتنام 2008

  • استاد بین المللی  نیما جوانبخت
    استاد بین المللی نیما جوانبخت
    کسب مقام سوم اسیا در رده سنی زیر 20 سال - 2015 قرقیزستان
    کسب مقام قهرمانی کشور در رده سنی زیر 20 سال - 1394
    کسب مقام دومی مسابقات سریع و چهارمی متعارف قهرمانی اسیا - رده سنی زیر 18 سال -ایران 2013
    كسب مقام دوم تيمي در مسابقات المپياد جهاني زير 16 سال (استانبول 2012)
    مقام چهارم زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام اول اسيا در مسابقات سريع و بليتس زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام دوم تيمي زير 16 سال اسيا (2012 سريلانكا)
    مقام ششم مسابقات قهرمانی جهان در رده سنی زیر 16 سال 2011
    قهرمان جشنواره سراسری کشور در سال 90
    مدال نقره زیر 16 سال اسیا فیلیپین 2011
    نفر سوم مسابقات قهرمانی کشور در رده سنی زیر 16 سال
    مدال برنز تیمی المپیاد جهانی2011 - مدال طلای انفرادی المپیاد جهانی 2011
    مدال طلای تیمی مسابقات ازاد ترکیه 2011

  • استاد فیده انوشا مهدیان
    استاد فیده انوشا مهدیان
    نائب قهرمان مسابقات برق آسا زون غرب آسیا رده زیر 20 سال 2022 - قرقیزستان
    مقام سوم مسابقات المپیاد جهانی گروه B سال 2022 - هند
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1400 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - کرمانشاه
    مقام سوم مسابقات جوانان آسیا رده زیر 20 سال 2021 - کسب دومین نورم استادی بین المللی - سریلانکا
    قهرمان تیمی(تیم سایپا تهران)مسابقات لیگ برتر کشور 1398 - تهران
    مقام سوم مسابقات نوجوانان جهان رده زیر 16 سال 2019 - هند
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1398 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - رشت
    مقام سوم مسابقات زون 3/1 بانوان آسیا سال 2019 - کسب اولین نورم استادی بین المللی - اردن
    نائب قهرمان تیمی(تیم ذوب آهن اصفهان) لیگ برتر کشور 1397 - تهران
    قهرمان مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1397 و عضویت در تیم ملی بزرگسالان کشور - گرگان
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 16 سال 1397 - قزوین
    نایب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1397 - زنجان
    مقام سوم تیمی مسابقات المپیاد جهانی شطرنج رده زیر 16 سال 2018 - هند
    قهرمان میز بانوان(تیم ذوب آهن اصفهان)مسابقات لیگ برتر کشور 1396 - رشت
    نائب قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1396 - گرگان
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 16 سال 1396 - ساری
    نائب قهرمان مسابقات قهرمانی سریع آسیا رده زیر 20 سال 1396 - شیراز
    نائب قهرمان تیمی(تیم ذوب آهن اصفهان)مسابقات لیگ برتر کشور 1395 - تهران
    نایب قهرمان مراحل اول و دوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 14 سال 1395 - سمنان
    نایب قهرمان مرحله اول مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1395 - یزد
    مقام سوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 14 سال 1394 - قزوین
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 20 سال 1394 - ماهشهر
    قهرمان مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 12 سال 1393 - ساری
    مقام سوم مسابقات قهرمانی کشور رده زیر 12 سال 1392 - قزوین

  • هستی خسروی
    هستی خسروی
    مقام دوم رده سنی زیر 10 سال1396
    کسب عنوان سومی قهرمانی جهان در رده سنی زیر 8 سال -216
    قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال دختران - 1394
    نایب قهرمان رده سنی زیر 6 سال جشنواره کشور - 1392

  • محمد صادق نادری
    محمد صادق نادری
    قهرمان مسابقات اماتوزی اسیا- اصفهان 2016
    نایب قهرمان رده سنی زیر 14 سال پسران - 1394

  • محسن ترکان
    محسن ترکان
    نایب قهرمان مسابقات اماتوری اسیا- اصفهان 2016
  • امیرحسین بادکوبی
    امیرحسین بادکوبی
    کسب مقام سوم رده سنی زیر 14 سال کشور در سال 1391
    كسب مقام اول اوپن زنده ياد دكتر نوابي (كرمان -1391)
    نایب قهرمان مسابقات زیر 20 سال کشور در سال 1391
    مقام سوم در رده سنی زیر 12 سال در سال 90-1389

  • علیرضا آقائی
    علیرضا آقائی
    کسب مقام سوم رده سنی زیر 18 سال کشور در سال 1391
    مقام دوم تيمي زير 16 سال اسيا(سريلانكا2012)
    نفر دوم مسابقات قهرمانی کشور در رده سنی زیر 16 سال در سال 90-1389
    تکرار مقام دوم رده سنی زیر 16 سال کشور - سال 91-1390

  • فراز قلعه دار
    فراز قلعه دار
    نايب قهرمان اوپن زنده ياد دكتر نوابي (كرمان - 1391)
    قهرمان کشور در سال 1390 (رده سنی زیر 20سال)

  • استاد فيده پرنيان عباسي
    استاد فيده پرنيان عباسي
    کسب مقام سوم رده سنی زیر 12 سال کشور در سال 1391
    کسب مقام اول مشترک و عنوان استادي فيده مسابقات اسه ان در مسابقات اسه ان 2012
    مقام دوم قهرمانی کشور در رده زیر 10سال- سال 90-1389

  • رامیلا واگوهیان
    رامیلا واگوهیان
    مقام سوم زیر 18 سال 1396
    کسب مقام سوم بازیهای سریع مدارس اسیا در رده سنی زیر 15 سال دختران - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 20 سال دختران - 1394
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 18 سال - 1393
    مقام سوم قهرمانی کشور - رده سنی زیر 14 سال - 1392
    مقام دوم زیر 8سال کشور در سال 1388

  • اشکان ازلی
    اشکان ازلی
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 16 سال(1392) و راهیابی به مسابقات قهرمانی اسیا(2014)
  • طناز ازلی
    طناز ازلی
    مقام سوم مسابقات قهرمانی بانوان کشور سال 1397 و عضویت در تیم ملی کشور
    نائب قهرمان کشور در رده سنی زیر 18 سال 1397
    مقام دوم مسابقات آسیایی رده سنی زیر 16 سال 2017
    مقام سوم سریع قهرمانی آسیا رده سنی زیر 16 سال 2017
    قهرمان کشور دررده سنی زیر16سال دختران 1395
    نایب قهرمان رده سنی زیر 15 سال دختران مدارس اسیا و کسب عنوان wcm - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 14 سال - 1393

  • فاطمه مشهدی
    فاطمه مشهدی
    مقام اول کشور در رده سنی زیر 12 سال - 1398
    کسب مقام سوم زیر 12 سال کشور درسال 1397
    مقام سوم رده سنی زیر 10 سال 1396
    کسب عنوان دومی مسابقات سریع مدارس اسیا در رده سنی زیر 9 سال دختران - تهران 2016
    نایب قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال دختران - 1394
    قهرمان کشور در جشنواره کشوری رده سنی زیر 6 سال - تهران - 1392

  • کیارش نجفی
    کیارش نجفی
    1390- مقام سوم تیمی دانش اموزان اسیا2011
    قهرمان استات اصفهان در رده سنی زیر 16 سال - 1394

  • خشایار رجبی
    خشایار رجبی
    مقام سوم تیمی دانش اموزان اسیا - 2011
  • امید کریمی
    امید کریمی
    دارنده مدال برنز قهرمانی کشور کم بینایان و نابینایان - 1395 رامسر
  • عسل کاظم زاده
    عسل کاظم زاده
    کسب عنوان بهترین بازیکن ریتینگ دار زیر 1900 بانوان اماتوری اسیا- اصفهان 2016
    قهرمان استان در رده سنی زیر 12 سال - 1393
    راهیابی به فینال قهرمانی کشور بانوان (انتخابی تیم ملی بزرگسالان)1393
    قهرمان استان در رده سني زير 10 سال دختران -1391
    قهرمان استان در رده سنی زیر 20 سال دختران - سال 1390
    مقام هفتم رده سنی زیر 10 سال کشور - سال 91-1390
    مقام چهارم مسابقات قهرمانی کشور رده سنی زیر 8 سال 90-1389

  • ایدا عباسی
    ایدا عباسی
    نفر چهارم کشور در رده سنی زیر 10 سال 91-1390 و قهرمان استان در رده سنی زیر 10 سال دختران
    نفر چهارم کشور در رده سنی زیر 10 سال 91-1390
    قهرمان استان در رده سنی زیر 10 سال دختران

  • مسعود ایرانپور
    مسعود ایرانپور
    بهترین بازیکن با ریتینگ زیر 1800 مسابقات اماتوری اسیا- اصفهان 2016
  • علی کدخدائی
    علی کدخدائی
    بهترین بازیکن با ریتینگ زیر 2000 مسابقات اماتوری اسیا- اصفهان 2016
  • محمد جواد نادری
    محمد جواد نادری
    بهترین بازیکن بدون ریتینگ مسابقات اماتوری اسیا- اصفهان 2016
  • نگین ماجد
    نگین ماجد
    کسب عنوان بهترین بازیکن با ریتینگ زیر 1700 مسابقات اماتوری بانوان اسیا-اصفهان 2016
  • آرش جعفری قورتانی
    آرش جعفری قورتانی
    قهرمان کشور در رده سنی زیر 8 سال - 1398
    قهرمان زیر 6 سال پسران در سال 1395

  • آرین اعتمادی
    آرین اعتمادی
    مدال برنز زیر 14 سال کشور - 1398
    قهرمان زیر 10 سال پسران استان در سال 1395

  • مائده یوسفیان
    مائده یوسفیان
    مدال برنز زیر 10 سال کشور - 1398
  • شایان ایمن
    شایان ایمن
    قهرمان استان زیر 10 سال 1396
    نایب قهرمان استان زیر 12 سال 1397
    قهرمان استان زیر 12 سال 1398
    نایب قهرمان کشور زیر 14 سال 1399
    نایب قهرمان اسیا زیر14 سال 2021